BODY CONCEPT YOGA PILATES & THERAPY

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Cara Nikolaja II 37, Vračar
Beograd Telefon: 065/8829-898, 065/8829-899
E-mail: jelenabodyconcept@gmail.com

4.5/ 5stars

Studio Body concept nastao je inspirisan harmonijom, balansom tela i uma i ogromnom željom da svoje znanje i umeće podelimo sa Vama.

Osnovan je sa idejom da unapređujemo sve aspekte našeg bića, telo, um i duh. Bavimo se aspektima zdravlja, pravilnog vežbanja, ishranom i zdravim odnosom prema sebi, drugima i životu. U našem studiju praktikujemo jogu, pilates, personalne treninge i program transformacionih radionica.

Yoga / Joga Vam daje mogućnost da svoje zdravlje uzmete u vlastite ruke. Ona savršeno odgovara svakom načinu života, a ljudi svih uzrastasta i životnih opredeljenja mogu uživati u ovim predivnim vežbama.

Pilates je jednom rečju čudo. Kakvo god da je Vaše iskustvo sa pilatesom, krajnji ishod je uvek isti: PREPORODIĆETE SE.

Personalne trenere su do nedavno imali samo slavni ili bogati. Danas to više nije stvar prestiža, već potrebe čoveka da izdvojeno vreme kvalitetno i efikasno iskoristi za sebe.

I na kraju u prijatnom ambijentu Body concepta odvija se program “Living Large” transformacionih radionica koje pružaju inspiraciju, razumevanje i konkretne tehnike i alatke kako da ostvarite “najbolju verziju sebe” i svrhom ispunjen život.

Budite deo naše priče.

 

Dobrodošli u Body concept!