WARRIOR FITNESS STUDIO

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Voje Radića 14, Jajinci
Beograd Telefon: 065/3941-665
E-mail: fitnessclubvip@gmail.com

4/ 5stars

Warrior fitness studio se nalazi na u Voje Radića 14, u Jajincima. Nesvakidasnji ambijent pruža toplinu i prijatnost prilikom vežbanja, sam club je okružen zelenilom i pažljivo biranom dekoracijom dvorišta, kako bi u letnjem periodu vežbači iskoristili i deo prirode za dobrobit u rekreaciji.

Takođe i u hladnim zimskim danima, možete i dalje uživati u prirodi jer postoji zimska bašta u kojoj se može opustiti posle vežbanja uz topao čaj ili kafu. Prednosti ovakvog kluba su: manje grupe vežbača od 3-7 gde instruktor ima nadzor i može postići ispravke prilikom vežbanja, takođe se jasno vide i razumeju instrukcije vežbi. Ovde možete maximalno iskoristiti svoje plaćene termine, jer su uvek uz vas instruktori i treneri koji će vam sa zadovoljstvom pružati savete.

Fitness i kozmetika
Studio za žene vodi sertifikovani instruktor hatha yoge od strane aliace Srbije. Časovi yoge i pilatesa se održavaju u večernjim terminima. Osim grupnih treninga na raspolaganju su Vam i kardio sprave u okviru teretane, kao i kozmetičke usluge u salonu. 

E-mail: fitnessclubvip@gmail.com
Telefon: 065/3941-665

Posetite nas i na Facebook-u.