FITNESS KLUB ZONA

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 153, Novi Beograd - Fontana
Beograd Telefon: 064/2500-395, 064/5957-908
E-mail: jelena_fitness@hotmail.com
Sajt: www.fitnessklubzona.com

4.5/ 5stars

OD SADA I ZUMBA  U FITNESS KLUBU ZONA!

Tu je i ZUMBA GOLD! 
Više informacija možete pronaći >> OVDE 


         Programi za decu i odrasle!
(programe vodi licencirani instruktor ZUMBE)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Fitness Klub "ZONA" na Novom Beogradu nalazi se u novootvorenom poslovnom prostoru stambenog objekta pored zgrade "Genexa", u suturenu sa ulazom na samom prizemlju. Ima odličnu dostupnost parkingu. Klub ima 500 kvadratnih metara i opremljen je "Life Fitness" mašinama najnovije generacije, koji spadaju u najprestižnije američke proizvođače fitnes opreme.Osnovne karakteristike Life Fitness sprava su odlicna anatomska prilagodljivost,necujnost,uslovljeni pravilni polozaj vezbaca pri izvodjenju pokreta,mekoca i udobnost .

Prostor za vezbanje na spravama se prostire na 350 kvadratnih metara,odlikuje se prostranoscu sa dovoljno slobodnog prostora oko svake sprave koji omogucava privatnost vezbaca pri izvodjenju vezbi i opremljena je sa 13 kardio mašina kao i  25 masina za trening sa otporom i  kolekcijom profesionalnih slobodnih tegova

Sale za grupne treninge namenjene su za manje grupe, do 8 vezbaca, kako bi svaki pojedinac na treningu imao tretman najpriblizniji individualnom treningu, jer mi verujemo da samo takvi treninzi mogu biti efikasni i rezultirajuci. Neki od tih treninga su najpopularniji na svetu kao što su grupni Reformer Pilates čas i najnoviji svetski fitnes hit TRX Suspension training, kao i CrossFit program i BoxerSize trening.Grupni casovi su organizovani kako za zensku tako i za musku populaciju koja zeli vise od  individualnog treninga na spravama.

Fitness Klub Zona je jedini na prostorima Srbije  i sire koji nudi grupne Reformer Pilates casove na cak 8 Reformer sprava, cime smo zadrzali sve prednosti Individualnog treninga na Reformer spravi ali i pristupacnost cenom i ponudom sirokog spektra aktualnih termina dostupnih na ovaj nacin velikom broju vezbaca.
Nutricionisticko savetovanje i izrada Individualnih programa prehrane su bazirani na jedinstvenoj analizi kompozicije tela koja sa 98% tacnosti pruza uvid u potrebe i ciljeve svakog pojedinca dajuci mogucnost izrade jedinstvenog plana prehrane kreiranog po meri i zivotnom stilu pojedinca.

U sklopu kluba, je i deo za relaksaciju i Welness:  soba za masazu, kako biste se mogli opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi i nakon treninga kao i solarijum,za one koji svoje konture zele dodatno istaci preplanulim tenom. 

Mi smo više od fitnes kluba. Mesto na kome se ljudi okupljaju , zabavljaju i imaju najbolje uslove za vežbanje.

Mi razumemo koliko je tesko  u danasnje naci vreme i sredstva za postizanje zeljenih fitness ciljeva ali imamo najbolje načine da vam pomognemo da ih nađete.