Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
JUST FIT

JUST FIT

Teretane, fitness Beograd

Korisne informacije


Dobrodošli u Power Plate fitness studio JUST FIT, koji Vam nudi sve što je neophodno za ispunjenje svih Vaših ciljeva, koji se tiču Vašeg tela, poboljšanja forme, povećanja snage, ubrzavanja metabolizma, mršavljenja, zatezanja kože, ukljanjanja celulita, povećanja fleksibilnosti, saveta o ishrani...

ZAŠTO BAŠ MI ???
Jednostavno najbolje bi bilo da zakažete BESPLATAN trening i uverite se. Ovde ćemo Vam ukratko objasniti neke od razloga.

1) ZNANJE I ISKUSTVO - stručan nadzor naših licenciranih trenera sa višegodišnjim iskustvom usmeriće Vas na najzdraviji i najkraći put do željenog izgleda. Bićete prijatno iznenađeni kada vidite koliko brzo možete da postignete rezultate koje ste dugo priželjkivali. U kvalitete naših trenera najbolje je da se lično uverite.

2) PERSONALNI TRENING - mi smo tu da procenimo Vašu trenutnu fizičku spremnost. Nije sramota biti u lošoj formi, nemati koordinaciju tokom izvođenja vežbi, imati višak ili manjak kilograma... Sramota je nedostatak volje i hrabrosti da se to promeni. Zato ćemo na Vašem prvom treningu upoznati Vaše trenutne mogućnosti, i vremenom podizati Vašu formu na viši nivo, a samim tim oblikovati Vaše telo.

3) MOTIVACIJA I ATMOSFERA - mi nemamo čarobni štapić, dakle sve zavisi od Vaše volje i zalaganja tokom treninga, Vaše odgovornosti da za vreme van studia iskontrolišete propisanu ishranu i da odvojite vreme potrebno za trening ( idealno bi bilo 3xnedeljno po 45 minuta, ili bar 2x nedeljno po 45 minuta). Ono oko čega ćemo se potruditi je da pružite svoj maksimum na svakom treningu, ohrabrićemo Vas i pomoći Vam da održite visok nivo motivacije i kada niste raspoloženi, i da Vam svojim znanjem pomognemo da ostvarite svoje ciljeve, postavite nove. Sve će to biti mnogo lakše u prijatnom ambijentu našeg studia.

4) EFIKASNOST - najbolja motivacija za treniranje je efikasnost, jer posle određenih rezultata kada vidite da možete i da se nešto dešava sa Vašim telom, dobićete veću motivaciju za trening, i potrebno samopouzdanje da nastavite dalje. Većina ljudi upravo zbog toga odustaje od treniranja, jer posle određenog truda, ne primeti uočljivije rezultate, zato je bitno da slušate savete naših trenera koji će biti uz Vas da bi vežbe radili pravilno, da pravite adekvatne pauze i da se besplatno posavetujete o vašoj ishrani jer pored kvalitetnog treninga,to je pola posla do savrsenog izgleda.

5) SPRAVE - uz Power Plate ( više na stranici o Power Plate-u),spravu nove generacije koja je blago rečeno izazvala pravu revoluciju u svetu fitnesa, u ponudi ćete imati traku za trčanje, bicikl, steper, i ostale rekvizite.Sve sprave i rekviziti su novi.

6) GRUPNI TRENINZI - samo kod nas,SPECIJALNA PONUDA,nudimo Vam mogucnost treniranja sa Vasim prijateljem ili partnerom i to u grupama od dvoje ljudi,po dosta nizim cenama od personalnih treninga,sa istim efektom i trajanjem treninga kao kod personalnih.

Foto

JUST FIT Teretane, fitness Beograd
JUST FIT Teretane, fitness Beograd
JUST FIT Teretane, fitness Beograd