KUĆNI TRENER

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Beograd
Beograd Telefon: 065/99-333-11, 065/560-1-560
E-mail: blackwhitefitnes@gmail.com
Sajt: www.kucnitrener.rs

KUĆNI TRENER Teretane, fitness Beograd
4.5/ 5stars

Kućni trener je specijalizovana firma koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti fitnesa i zdravog života sa ciljem da svojim korisnicima pruži najbolje i najsavremenije informacije i trenažne metode iz sveta rekreacije i sporta koje će omogućiti da svaki masš klijent postigne one ciljeve koje želi da ostvari vežbanjem.
Ono po čemu se razlikujemo od ostalih je što mi svoje usluge pružamo u udobnosti vašeg doma tako da vi više ne morate da izlazite iz kuće već je samo potrebno da nas pozovete telefonom i naši instruktori sa svojom opremom dolaze kod vas.
Kućni trener predstavlja grupu fitnes entuzijasta koja sa velikim uspehom već dugi niz godina pomaže svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve vezane za poboljsanje zdravlja i fizičkog izgleda.
Sada želimo da dođemo do svakog doma u kome je naša pomoć potrebna i da vam pomognemo da zajedno sa nama postignete rezultate o kojima već jako dugo sanjate.

Kako sve funkcioniše
Zakazivanje naših treninga je veoma jednostavno.
Dovoljno je samo da pozovete neki od naših kontakt telefona, kažete nam svoju adresu i vreme kad biste želeli da zakažete besplatni probni trening.
Ukoliko je željeni termin slobodan, naš trener će sa svojom opremom u dogovoreno vreme doći do vas i upoznati vas sa našim načinom rada kroz besplatan probni trening.
To će biti i pravo vreme pitate vašeg trenera sve što vas zanima vezano za treninge, ishranu i načine kako da dođete do vaših dugo željenih ciljeva.
Ukoliko posle toga odlučite da počnete da vežbate sa nama, na sledećem treningu vaš trener će uzeti vaše podatke i obaviti čitav niz potrebnih merenja i testiranja kojim će odrediti trenutno stanje vaše fizičke pripremljenosti i na osnovu koga će se vršiti dalje programiranje celog trenažnog procesa.
Vašeg trenera ćete moći da pozovete u bilo koje doba dana ukoliko imate bilo kakvih nedoulica vezano za vaš program vežbanja i ishrane.

Naši treneri
Naš tim čini tim trenera-profesora sporta, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa rekreativcima i sportistima različitih profila.
Naši treneri su tu da za vas kreiraju odgovarajući program treninga i ishrane kao i da vam pokažu bezbedno izvođenje svih vežbi sa kojima ćete se susretati u vašem trenažnom procesu.
Svakog naseg trenera ćete moci da dobijete u bilo koje doba dana ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu vezano za vaš program treninga.
Posebna pogodnost je ta što naši treneri svu opremu donose sa sobom, tako da vi ne morate da brinete oko kupovine opreme za vežbanje niti oko nalaženja prostora gde ćete tu opremu da čuvate.
Detaljne profile naših trenera možete pogledati dole.

MILORADOVIĆ BOGOLJUB
Rodjen je 16.8.1985. u Beogradu.
Diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta.
Još kao student počinje da se bavi trenerski poslom kao vaterpolo trener u Crvenoj Zvezdi.
Nedugo zatim zajedno sa Markom Ubovićem otvara svoj prvi fitness studio Black and White, koji i danas posluje sa velikim uspehom.
U svom dugogodisnjem radu u fitnesu, ima veliki broj zadovoljnih klijenata.
U svojoj sportskoj karijeri uspešno je dugi niz godina nastupao za mlađe kategorije vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

UBOVIĆ MARKO
Rođen je 8.8.1985. u Beogradu
Diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta.
Još u tinejdžerskim godinama počeo je da pokazje veliko interesovanje za fitnes.
Nedugo posle upisivanja fakulteta zajedno sa Bogoljubom Miloradovićem dolazi na ideju da otvore svoj prvi fitnes studio.
Od tada pa do danas kroz studio je prošlo stotine zadovoljnih klijenata.
Svoje veliko iskustvo Marko stalno nadograđuje konstantnim stručnim usavršavanjem.
Veliki je ljubitelj bodibildinga, kao i fudbala kojim se bavio u mladosti dugi niz godina.

Kontakt
065/99-333-11 – Bogoljub
065/560-1-560 – Marko
Mail: blackwhitefitnes@gmail.com
Sajt: www.kucnitrener.rs