Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
X TEAM TRENING CENTAR

X TEAM TRENING CENTAR

Teretane, fitness Beograd

Korisne informacije


X-team trening centar nije ni teretana ni fitnes centar. Nas ne čine treninzi, rekviziti ili lokacija, nas čini energija ljudi koji dolaze, drugačiji programi koje kreiramo, izazovi u kojima učestvujemo, promene koje pravimo

U prostoru od 150 m², na lako pristupačnom mestu iz svih delova Beograda, sa svojim parkingom i odličnim uslovima za vežbanje, otvoren je x team trening centar. Ovo je glavno mesto x team koncepta i treninga. Nalazi se na adresi lješka 9, banovo brdo (u sklopu objekta dfvr “partizan-čukarica”), pored opštine čukarica.

Najzastupljeniji je program funkcionalnih treninga - Crossfire
Crossfire je program opšte fizičke pripreme, koji metodom kružnog vežbanja (bez ili sa malim pauzama) na efikasan način razvija sve fizičke sposobnosti: snagu, brzinu, kondiciju, koordinaciju, izdržljivost, ravnotežu, gipkost, jakost, agilnost i preciznost. Kreiran je na bazi popularnih crossfit, hiit i insanity treninga, a oblikovan od strane stručnjaka, kako bi dao najbolje rezultate tj. Brzo podizanje nivoa opšte fizičke forme.

Prednosti
Maksimum 30 min glavnog vežbanja čini trening brzo i lako obavljenim!
Beleženjem rezultata svakog treninga pratimo napredak svakog polaznika!
Treniranje funkcionalnih pokreta poboljšava efikasnost u bilo kom sportu i svakodnevnici. Efikasno korišćenje tela pri bilo kakvim naporima, esencijalno je za dug i funkcionalan život. Probijanje sopstvenih rezultata učiniće da imate više samopouzdanja. Svaki trening zapisujemo i sledeći put pobeđujemo!

Timski duh istovremenog vežbanja cele grupe i naša pozitivna energija podiže nivo motivacije i vaših mogućnosti

Namena
Iako nema starosnih granica, ovaj program se najbolje pokazao na populaciji 15-50 godina starosti, na aktivnim i bivšim sportistiima, ali i na onima koji nikada ranije nisu bili fizički aktivni. Na treningu mogu biti polaznici različitih nivoa spremnosti, svako će trening raditi u granicama svojih mogućnosti (koje će iz dana u dan biti sve veće).

Vežbe
Vežbe najčešće uključuju kombinacije pokreta u više zglobova, a mogu se raditi sa rekvizitima (rusko zvono, tegovi, kanapi, bučice, kutije za naskoke, medicinke, balans bordovi….) I bez rekvizita (trbušnjaci, sklekovi, zgibovi, skokovi, čučnjevi…)

Vežbe se rade u različitm vremenskim intervalima, kako bi pogodili stimulisali sve energetske sisteme koje naše telo poseduje. Npr. 30 sekundi vežba 10 sekundi odmor, tako 6 vežbi pa puta 3 kruga. Pr. 2 je 20 minuta 3 vežbe po 10 ponavljanja koje se računaju kao jedan krug, gde zatvaramo što više krugova do isteka vremena.

Mnogo je različitih treninga i vežbi, naš cilj je da nikada unapred ne znate trening koji će vam biti postavljen. Na taj način ubijamo rutinu, a naše telo uvek dobija nove zadatke i izazove koje će ga učiniti jačim, bržim i zdravijim.

FACEBOOK

 

Foto

X TEAM TRENING CENTAR Teretane, fitness Beograd