Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BEAUTE DE LA VIE

BEAUTE DE LA VIE

Trajna šminka Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 16:00
Utorak 10:00 - 16:00
Sreda 10:00 - 16:00
Četvrtak 10:00 - 16:00
Petak 10:00 - 16:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja 10:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


NOVO! ŠKOLA ŠMINKANJA

GLAVZDRAV DERMAROLLER
formula za ocuvanje mladosti.

Dermaroller je mehanički uređaj koji ima oblik valjka sa sterilnim mikroiglicama od titanijuma. Dužina iglica varira od 0,5 do 2,5 mm. Koja će se dužina iglica koristiti u toku tretmana dermarollerom zavisi od tipa koze, stanja kože, kao i od estetskog problema tj.efekta koji želimo postići tretmanom. U kozmetičkim tretmanima lica najčešće se koristi dermaroller s iglicama dužine 1mm – 1,5 mm..
Njegova upotreba predstavlja novu, minimalno invazivnu tehniku kojom se prirodno podiže nivo kolagena u koži, pa se naziva još i kolagen indukciona terapija.

Cilj delovanja kolagen indukciona terapije je stimulisanje kože da proizvodi kolagen. To se postiže izazivanjem mikrouboda u koži čime se stimuliše pojačana proizvodnja kolagena i elastina u fibroblastima, ćelijama koje su zaslužne za brže obnavljanje kože. Samim tim se koža podmlađuje prirodnim procesom regeneracije. Klinički je potvrđeno da se nivo kolagena povećava za 100%.
• Bore – duboke i plitke bore, fine linije, bore smejalice (bore oko očiju), na obrazima, nazo-labijalne, bore između obrva, na čelu, vratu, dekolteu, šakama…
• Ožiljci – od akni, proširene pore, ožiljci nastali nakon opekotina, boginja, hirurških intervencija, povreda…
• Strije – na stomaku, bokovima, butinama, zadnjici, na leđima, nadlakticama…
• Celulut – mogu se tretirati butine, bokovi, zadnjica, stomak, nadlaktice.
• Stomak – opuštena, „smežurana“ koža.
• Rejuvenacija kože oštećene suncem
• Hiperpigmentacije - postinflamatorne (od akni), pigmentacije nastale usled hormonalnog disbalansa (melasma), „staračke“ pege, kao posledica oštećenja kože UV zracima.
• Koje su prednosti terapije dermarolerom?

Manje je agresivan od lasera i hemijskih pilinga kojima se postižu dobri rezultati ali se vremenom istanjuje epidermis i dermalne papile koje mogu imati za posledicu suvu i izboranu kožu.
Ovaj tretman podstiče regenerativno zarastanje i oslobađanje faktora rasta uz formiranje kolagena tip III ili zdravog kolagena

 

Beaute De La Vie nalazi se na Vračaru u ulici Petrogradska 13, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju Beaute De La Vie posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Beaute De La Vie nudi sledeće usluge:

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Dugogodišnje iskustvo u profesionalnom šminkanju poznatih ličnosti. Rad sa najkvalitetniijim preparatima Mac, Chanel, Kryolan...

JAPANSKO ISCRAVANJE OBRVA

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make up-a. Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gde prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make up-a, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

NADOGRADNJU TREPAVICA

- celokupni set
- korekciju/dopunjavanje trepavica

Nadogradnja i produženje trepavica, učiniće da Vaš pogled zagolica maštu pripadnika jačeg pola. Bezbolna metoda nadogradnje i produženja trepavica koju Vam Beaute De La Vie nudi učiniće da imate zavodljive trepavice koje su poput prirodnih samo znatno gušće i duže.

PEDIKIR

- zaseban parafinski tretman
- klasican pedikir
- ekspres pedikiR 

MANIKIR

- klasičan manikir
- zaseban parafinski tretman
- oblikovanje bojenje noktiju

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u Beaute De La Vie na Vračaru.

DEPILACIJA- hladna, topla

- ispod pazuha
- polovina noge
- cele noge sa preponama
- ruke
- prepone

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

MASAŽE

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj relax masaže. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu.

HIJALURON

Da bi usne izgledale onako kako Vi to želite potrebno je da se koristi vrhunski hijaluron, a takođe potrebno je i iskustvo, veština i estetski doživljaj lekara koji radi intervenciju.

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lepe, jedre i prirodno rumene. Osećaj u usnama se ne menja. Usne izgledaju savršeno prirodnoi tako ih osećamo, bilo na dodir ili bilo kakvu drugu senzaciju poput reakcije na toplo, hladno ili ljuto. Takođe nisu bolne, prilikom ljubljenja ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja.

BOTOX

Tretman Botoxom je jedan od najdelotvornijih i najpopularnijih tretmana za uklanjanje bora na području čela i oko usta. Tretman Botoxom je siguran i jednostavan nehirurški zahvat kojeg izvodi lekar. Preparat se aplikuje pod kožu na mestima gde se bore žele ukloniti ili umanjiti. Tretman je bezbolan i traje svega nekoliko minuta.

Preporučuje se osobama koje u trenutku intervencije nemaju infekciju na mestima na koja žele primeniti preparat i onima koji nisu alergične na preparat ni bilo koji pomoćni sastojak preparata.

Tretman Botoxom se najčešće izvodi za uklanjanje bora na čelu, sitnih bora s spoljašnje strane očiju, bora iznad gornje usne, neravnine na bradi i bore na vratu. Kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.

Kontakt Informacije:
Adresa:  Petrograska 13
Mobilni: 060 0333038
Email:  jasminabrkovic85@gmail.com

 

Foto

BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd
BEAUTE DE LA VIE Trajna šminka Beograd