ABEONA DREAM TURISTIČKA AGENCIJA

Turističke agencije Beograd

Adresa: Vojni put 112, blok 1, Zemun
Beograd Telefon: 011/4084-186, 060/6687-180
E-mail: office@abeonadream.rs

4/ 5stars

Turistička agencija Abeona Dream osnovana je početkom 2016. godine kao mala porodična firma.

Kao subagent najvećih domaćih turističkih agencija, Abeona Dream svim ljubiteljima putovanja može da ponudi mnogobrojne letnje i zimske aranžmane, posete velikim gradovima Evrope, krstarenja prekookeanskim kruzerima, krstarenje Volgom i mnoge druge zanimljive destinacije. Naravno wellnes & spa je uvek tu da Vas opusti i pokrene maštu o Baliju, Brazilu, Zanzibaru ili nekim drugim egzotičnim destinacijama.

Za sve one koji vole aktivan odmor, dobar šoping, ali i susret sa zadivljujućom kulturom i istorijom, naša preporuka je poseta nekom od najlepših evropskih gradova: Rim, Venecija, Milano, Beč, Budimpešta, Istanbul, Berlin, Prag, Amsterdam, Pariz, Moskva, Sankt Peterburg, Madrid, Barselona, Lisabon. Uživajte u prijatnom jesenjem suncu na najlepšim plažama Azurne obale i Rivijere cveća ili obilasku Dvoraca Bavarske. Sve ljubitelje piva oduševiće naš aranžman za posetu najvećem festivalu na svetu, Oktobarfestu. Za sve one koji uživaju u vožnji brodom, pravi izbor je krstarenje Volgom.

Ukoliko želite da članove Vaše porodice ili voljenu osobu iznenadite nekim luksuznim putovanjem, turistička agencija Abeona Dream je prava adresa za Vas.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj aranžmana za neke od najatraktivnijih dalekih destinacija u Aziji (Indija, Šri Lanka, Japan, Filipini, Bali, Nepal, Singapur, Malezija, Peking, Maldivi), čarobna Južna Amerika (Meksiko, Kuba, Ekvador, Peru, Čile, Bolivija, Argentina, Gvatemala, Patagonija), kao i Afrika (Zanzibar).

Dođite da Vaša putovanja iz snova pretvorimo u javu!

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 09-17h
- subota od 09-14h