Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AGENCIJA KIKI TRAVEL

AGENCIJA KIKI TRAVEL

Turističke agencije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: ada4
  • Tramvaj: 5, 7, 14, 6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Sa  dobrim poznavanjem naših turističkih prilika i potreba naših putnika, uz stečeno znanje i dobro prepoznavanje kvalitetnih usluga, receptive i dobre ponude kapaciteta u  zemlji i inostranstvu stvoren je uigrani tim TURISTICKE AGENCIJE KIKI TRAVEL. Agencija se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 210 na opštini ZVEZDARA.

Ono što zasigurno možemo da Vam ponudimo jeste poverenje koje vremenom postaje više od odnosa putnik-prodavac, mi smo prijatelj sa dobrom preporukom i uvek tu za Vas. Preko leta smo za Vas pripremili letnje aranžmane u dobro poznatim regijama Grčke, Turske, Bugarske, Crne Gore, Španije, Italije… Za one hladnije dane tu su poznata skijališta Evrope a u vreme praznika dobra i kvalitetna ponuda Evropskih metropola je samo tu za Vas.

KOMBI PREVOZ DO ZLATIBORA.

Prevoz mini bus do Zlatibora.

Takođe vrsimo usluge kombi prevoza i do ostalih poznatih skijalista u Srbiji, kao i usluge kombi prevoza do nekih od gradova Evrope.
Kombi prevoz sa kućnog praga do ski centara Srbije, Zlatibor, Stara Planina...

 

Turistička agencija Kiki Travel iz Beograda se bavi jos i prodajom:

AVIO KARTE svih svetskih avio komapanija za letove širom sveta u preko 70 zemalja. NAJJEFTINIJE AVIO KARTE u ponudi samo za Vas.

- Za Vas smo ugovorili i dobru ponudu, PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA sa vodećom osiguravajućom kućom po vrlo popularnim cenama.

LETOVANJE GRCKA – PAKET ARANZMANI i NAJAM APARTMANA za destinacije kao sto su: ostrvo EVIA, Krf, Tasos, dobar deo Halkidikija i destinacije kao sto su PEFKOHORI, POLIHRONO, KALITEA. Regija ispod Olimpa i mesta za letovanje kao sto su LEPTOKARIA, NEI PORI, PARALIA ....

Pored Grcke aranzmane za letovanje smo pripremili i za sledece regije:

- BUGARSKA – LETOVANJE Suncev Breg, Nesebar, Zlatni Pjasci, Albena... hoteli i apartmani.

- TURSKA – LETOVANJE Alanja, Kemer, Antalija, Side, Belek... Paket aranzmani sa avio prevozom za hotele sa 3,4,5* sa uslugama polupansion i all inclusive uslugom.

OHRIDLETOVANJE APARTMANI I HOTELI sa autobuskim prevozom 7 nocenja aranzmani.

LETOVANJE ITALIJA – Hoteli u letovalistima RIMINI I LIDO DI JESOLO sa ponudom aranzmana autobuski prevoz

SPANIJA LETOVANJE i poznata regija Ljoret de Mar – aranzmani sa autobuskim i avionskim prevozom za predstojece leto.

Našu agenciju možete posetiti svakog radnog dana i subotom. Posetite našu internet prezentaciju i upoznajte se sa našom ponudom, ili nas jednostavno kontaktirajte, pišite nam i mi ćemo Vam pomoći u odabiru Vašeg idealnog aranžmana za godišnji odmor.

Foto

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate