Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AGENCIJA TRAVELUX

AGENCIJA TRAVELUX

Turističke agencije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 706, 706e

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Iako relativno mlada turistička agencija TraveLux poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja koja će Vas upoznati sa najlepšim destinacijama u zemlji, Evropi i svetu. Naš cilj je da Vam pored najkvalitetnije usluge, pružimo sigurnu, pravovoremenu i korisnu informaciju i damo pravi savet za svaku Vašu želju.

Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora, susreta sa viševekovnom kulturom i istorijom, ali i dobrog šopinga, TraveLux turistička agencija Batajnica preporučuje posetu evropskim gradovima tokom cele godine. Iz naše ponude izdvajamo neke od najpopularnijih gradova Evrope. Za sve one koji maštaju o odmoru iz snova, turistička agencija TraveLux u svojoj ponudi ima veliki izbor aranžmana za letovanje i veliki izbor hotela i apartmana sa garantovanim kvalitetom, po najvišim standardima.
TraveLux turistička agencija Batajnica bavi se i prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija, po najpovoljnijim cenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje, u saradnji sa vodećim rezervacionim sistemima, pronaći će najbolju opciju za Vas, uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

Ukoliko Vaše preduzeće poseduje određen broj zaposlenih kojima je put od kuce do posla i opet od posla do kuce problematičan, naša usluga može biti pravo rešenje za Vas. Pozovite nas da se dogovorimo i ostvarite posebne popuste kao naši partneri ili stalni klijenti. Pored pomenutih usluga skrećemo pažnju na uslugu Team building – a. Dosadašnje iskustvo nam je omogućilo da upoznamo razne domaće, evropske i svetske destinacije što nas čini kompetentnim da Vam uspesno ponudimo i pruzimo uslugu Team buiding putovanja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza u zemlji i inostranstvu, uskladjenu i formiranu prema Vašim potrebama i željama. Specijalizovani smo za prevoz pojedinaca, manjih ili većih grupa, po povoljnim cenama. Nije bitna destinacija sa koje polazite a ni ona na koju idete, bitno je da Vaš prevoz bude siguran i udoban.

U vlasništvu imamo dva solo autobusa, double decker i četiri mini busa možemo odgovoriti na sve zahteve i potrebe, kako putnika tako i preduzeća ili institucija kojima je prevoz potreban. Nama se možete obratiti za sve vrste transfera (individualne ili grupne), razgledanje grada, izlete, putovanja,
ekskurzije - na Vama je da odlucite. Pozovite nas i uverite se da smo najpovoljniji i najprecizniji.

Naš cilj je da Vam pored najkvalitetnije usluge, pružimo sigurnu, pravoremenu i korisnu informaciju i damo pravi savet za svaku Vašu želju.

Putujte sa osmehom
Vaš TraveLux!

Foto

AGENCIJA TRAVELUX Turističke agencije Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate