TURISTIČKA AGENCIJA KALDONIA

Turističke agencije Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 65v, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/61-66-802, 064/1260-806
E-mail: office.kaldonia@yahoo.com
Sajt: www.kaldonia.rs

4/ 5stars

Turistička agencija Kaldonia nalazi se u ulici Omladinskih brigade 65v, na Novom Beogradu i pravo je mesto za sve ljubitelje putovanja. Stručni tim naše agencije, sa radnim iskustvom preko 30 godina, garantuje Vam pouzdanog partnera i visok kvalitet usluge. Agencija Vam sa zadovoljstvom stoji na raspolaganju za sve usluge iz oblasti turizma, uz praćenje Vaših zahteva.

Sa željom da svim našim klijentima pružimo nezaboravne doživljaje i upoznamo ih sa kulturno-istorijskim i zabavnim sadržajima kraja u koji putuju, nudimo Vam veliki broj aranžmana za privatna i poslovna putovanja, krstarenja, specijalizovane skupove, kao što su seminari, kongresi, team building programi.

Spremili smo širok spektar ponude da zadovoljimo visoke standarde koje smo sebi postavili i opravdamo poverenje ako nam ukažete. Pripremili smo za Vas fenomenalne letnje aranžmane u Grčkoj, koja je omiljena destinacija mnogih od vas.

 U ponudi su :

- Severna Grčka
- Halkidiki
- Parga
- Sivota
- Vrahos beach
- Tasos, Zakintos
- Evia, Kefalonia
- Lefkada

Svim turistima koji žele da upoznaju lepote Srbije, nudimo veliki broj zanimljivih putovanja po našoj zemlji. Programi i usluge koje nudimo kreirani su uz pažljiv odabir detalja, sa željom da svako Vaše putovanje bude nezaboravan doživljaj. Naša vizija je da budemo inovativna, jedinstvena i uspešna agencija, koja će postaviti nove standarde na čast i ugled svima.

U ponudi su :

- TOPOLA-ARANDJELOVAC
- KELEBIJA -SUBOTICA-PALIĆ
- VILA SPLENDOR
- HOTEL ZVEZDA
- HOTEL ALEKSANDAR
- HOTEL PRESTIGE

Uslovi plaćanja:

- Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka letovanja.
- Odloženo plaćanje čekovima građana
- Kreditne i debitne kartice
- Administrativna zabrana – u firmi u kojoj radi
- Krediti banaka

Radno vreme:
Radnim danima: od 12-20h

Kontakt Informacije:

Ime: Turistička agencija Kaldonia Beograd
Adr: Omladinskih brigade 65v
Info:011/61-66-802
Mob: 064/1260-806
E-mail: office.kaldonia@yahoo.com