Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DC ELEKTRONIK PLUS

DC ELEKTRONIK PLUS

TV, video servis Beograd

Korisne informacije

Popravka i servis LED, LCD monitora u Beogradu DC Elektronik Plus

TV servis DC ELEKTRONIK PLUS je specijalizovan za popravku svih vrsta elektronskih aparata za široku upotrebu. Zahvaljujući dugogodišenjem iskustvu možete se osloniti na nas, a mi Vam garantujemo da ćemo u najkraćem mogućem roku otkloniti svaki problem sa Vašim uređajem.

Servis TV uređaja DC ELEKTRONIK PLUS je specijalizovan za popravku svih vrsta televizora novije i starije generacije. Bilo koji problem da imate sa Vašim TV prijemnikom, naš stručni i profesionalni tim majstora izlazi Vam u susret i nudi besplatan pregled uređaja.

Usluge koje možete dobiti kod nas su sledeće:

- Popravka televizora
- Poporavka i servisiranje LED, LCD uređaja
- Popravka audio-video aparata
- Servisiranje računara
- Servisiranje laptopova
- Daljinski upravljači za sve vrste televizora

Danas televizor zauzima centralno mesto u svakom domu i savremeni život se teško može zamisliti bez ovog uređaja. Zato kada dođe do prestanka u njegovom radu, nastaje veliki problem. Znajući koliko je televizor važan kao medij za opuštanje i zabavu, TV servis DC ELEKTRONIK PLUS nudi Vam brzo, pouzdano i efikasno otklanjanje svih vrsta kvarova.

Popravka televizora u našem servisu vrši se uz upotrebu najsavremenijih alata, što nam omogućava da kvalitetno i profesionalno otklonimo sve vrste kvarova, a na sve radove dajemo garanciju. Naš tim majstora će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš poziv, a dolazak na adresu je besplatan. Takođe, servis TV uređaja DC ELEKTRONIK PLUS praktikuje rad na terenu.

Vrhunski kvalitet usluge i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Budite i Vi jedan od mnogobrojnih naših zadovoljnih klijenata.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak: 9h-19h
Subota: 9h-15h

Rableova 17, Zvezdara, Beograd.

Foto

DC ELEKTRONIK PLUS TV, video servis Beograd