BILLCOM

Ugostiteljska oprema Beograd

Adresa: Luke Vojvodića 25e
Beograd Telefon: 011/3565-082, 063/1539-379
E-mail: billcom@eunet.rs
Sajt: www.billcom.co.rs

4.5/ 5stars

SANJAJTE O SVOM BAZENU WATERAIR - OSTVARUJE VAŠ SAN BAZEN VIŠE NIJE LUKSUZ
Bazen u dvorištu je osvježenje za vreme vrućih i sparnih letnjih dana, ali je takodje i potreba za rekreacijom.Plivanje je najzdraviji sport i najbolja terapija za bolesne, razgibava mišiće, pospešuje cirkulaciju, pravilno disanje i održava celo telo u psihofizičkoj ravnoteži. Nažalost kupanje u vlastitom bazenu retko mogu priuštiti ljudi koji žive u stambenim gradskim četvrtima, no ako posedujete kuću s prilagodljivom okućnicom ili vikendicu mogli biste zaista tokom cele godine uživati u vlastitom bazenu. Moderni bazenski sastavi su prilagođeni izgradnji na svim terenima, a napredne montažne tehnike uveliko su snizile cenu, pa je takva investicija danas pristupačnija širem krugu ljudi. Kako bismo vam približili put do ostvarenja takve ideje predstavljamo Vam program i ponudu francuske kompanije Waterair, proizvođača montažnih bazena koji se mogu vrlo jednostavno postaviti u samo nekoliko dana
Kao Evropski lider u proizvodnji porodičnih bazena, Kompanija WATERAIR Vam nudi izuzetan izbor modela što Vam omogućujeizgradnju bazena prema vlastitoj i originalnoj kreaciji. Komanija Waterair je rezvila sistem proizvodnje porodičnihbazena za brzu isporuku i montažu u komponentama oblika i dimenzija po želji korisnika.Izaberite jedan od 66 modela i preko 200.000 varijanti različitih veličina, dubina boja folije, nivoa opreme kako bi ste dobili Vaš lični BAZEN iz snova.
Zbog sve veće potrebe i sve češćim zahtevima korisnika za upotrebom sopstvenog bazena u što dužoj sezoni i za vreme letnjih kiša u saradnji sa stručnim timom napravili smo rešenje za produžak sezone upotrebe dvorišnog sopstvenog bazena.Kao rešenje za upotrebu bazena u otvorenoj i zatvorenoj varijanti napravili smo pokrivnu konstrukciju bazena od aluminijuma koju možete otvoriti ili zatvoriti bez posebnog napora.
Upotrebom lakih i novih materijala koji dozvoljavaju izradu razlicitih oblika profila napravili smo pokretnu konstrukciju od eloksiranog aluminijumai providnog lexana sa dobrom izolacijom različitih boja koji odaje utisak otvorenog prostora a u isto vreme zadržava i čuva unutrašnju temperaturu.Konstrukcija je napravljena iz elemenata tako da se moze razvući ili skupiti jer svaki element ulazi jedan u drugi tako da Vi svoj bazen možete koristiti i kao otvoreni i kao zatvoreni - pokriveni. Konstrukcija poseduje sopstvene klizače koji omogućuju skupljanje ili razvlačenje po šinama koje su pričvršćene za podlogu.
ŽELITE DA OTVORITE MARKET - potrebna vam je oprema U mogućnosti smo da Vam ponudimo komletnu trgovinsku opremu po principu ključ u ruke od projekta do montaže Izaberite opremu po svojoj meri. Kao rezultat naše delatnosti i poslovne aktivmosti a u saradnji sa proizvodjačima trgovniske oprme za markete u našoj ponudi možete naći kompletnu opremu sve nivoe i veličine marketa, restorana, hotela. Pouzdanost u radu i kvalitet rashladnih vitrina i neutralne opreme za markete dovela je do sve veće zastupljnosti kod domaćih marketa, benziskih pumpi, supermarketa, restorana i hotela.
Iz ponude rashaldnih vitrina izdvajamo: -Poslužne rashladne vitrine -Zidne rashladne vitrine -Ostrvske samoposlužne vitrine -Vitrine za smrznute proizvode -Poslastičarske vitrine -Vitrine za pekare Kao i druge rashladne vitrine, u plusnom ili minusnom temperaturnom režimu, zastupljene u marketima, restoranima, hotelima... Svaka vitrina može biti isporučena i montirana sa sopstvenim, unutršnjim agregatom ili sa spoljnom rashladnom jedinicom. Svu rashladnu opremu isporučujemo sa montažom na objektu korisnika.
Iz ponude neutralne opreme izdvajamo: -trgovineske police -kasa pulteve -kolica, korpe -promo štandove -police za hleb i pecivo -police za voće I povrće
Iz ponude reklamnih vitrina izdvajamo: -rashaldne vitrine za piće - singl, double -mini rahladne vitrine za caffe barove -rashladne vitrine za vino -konzervatore za sladolede i smrznute proizvode -zatvorene zamrzivače
Više informacija potražite na: www.billcom.co.rs ili nas pozovite