Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
AUTOMIKA Ulja i filteri Beograd translate.Član 5 godina

AUTOMIKA

Ulja i filteri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 15, 18, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Dostava Parking

Naše preduzeće MIKA KOMERC počelo je sa radom pre više od dvadeset godina, 1993. godine. To je jedan dugačak period iskustva i rada tokom koga smo uvek važili – što je i dalje slučaj – za jednu od vodećih maloprodaja za sve potrebe Vaših motornih vozila. Vodeću poziciju na tržištu stekli smo i očuvali zahvaljujući ogromnom asortimanu od preko 15,000 proizvoda, visokim kvalitetom usluga kao i neprekidnoj dostupnosti našim kupcima – tu smo za Vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
U naš slogan – “Formula za dobru vožnju” uverilo se preko 120,000 zadovoljnih klijenata.
Od samog početka rada pratili smo iste dugoročne razvojne ciljeve u koje spadaju sledeće stavke: postizanje celovitog i kvalitetnog sistema usluga u koji će uz veliko i maloprodaju biti uključene i servisne, rent-a-car usluge, proizvodnja auto-delova, Cargo terminal i još mnoge druge pogodnosti.
Danas sa ponosom možemo reći da svoje mušterije snabdevamo isključivo najkvalitetnijim proizvodima po atraktivnim cenama, naime homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, auto-elektrikom, elektronikom, motornim uljima proverenih proizvođača i ostalim potrošnim materijalima za sve vrste vozila. Prodaju originalnih rezervnih delova vršimo uz potpisane ugovore o distribuciji sa ovlašćenim dilerima najpoznatijih imena proizvođača automobila kao što su: Audi, VW, Seat, Škoda, Porsche, Fiat grupacija, Ford, BMW, Mini, Peugeot, Citroen, Renault, Nissan, Hyundai itd. Naši dobavljači su, pored drugih, i STEP, Man Hummel, Technolub, Shopgroup, Delmax, Sanel, GP Group, A.E.S Serbia, Hemtex i drugi.

Svi naši dobavljači isporučuju homologovane proizvode, proizvode sa BER certifikatom (kojim se potvrđuje istovetnost karakteristika određenog rezervnog sa originalnim delom), ISO i druge neophodne sertifikate kojima se garantuje visok kvalitet proizvoda.
U našem maloprodajnom objektu, koji se nalazi u Zemunu, Prvomajska 2H, visokokvalifikovani prodavci, koji prolaze obuku u našim servisima, obezbeđuju lak i brz izbor odgovarajućeg rezervnog dela, kao i stručne savete i informacije.

Tim specijalizovanih mehaničara pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih vozila u naša dva servisna centra u Zemunu: Servis za putnička vozila u ul. Đorđa Pantelića 23 i Servis za poluteretna i putnička vozila u ul. Ugrinovački put 9.

Pored gore navedenog, naše preduzeće pokrenulo je i proizvodnju svih vrsti sajli za vozila kao i podizača za staklo koju smo potom preneli na našu partnersku kompaniju Tehnoflex koja i dalje uspešno posluje.
Zahvaljujući redovnom i kontinuiranom ulaganju u poslovnu infrastrukturu danas posedujemo sopstveni poslovni prostor i zemljište za nove razvojne projetke i dugoročne investicije.
Stručnost i pouzdanost u radu obezbedila nam je mnogobrojne poslovne partnere i klijente, koji su nas izabrali za siguran oslonac u svom poslovanju.
Kontinuirano pratimo ponudu autodelova na svetskom tržištu, kao i potrebe i želje naših klijenata. Na taj način smo u mogućnosti da im pružimo najbolji izbor proizvoda i kvalitet usluga.
Dvadeset godina poslovanja smo obeležili otvaranjem PRVOG CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP-a u Srbiji, i u svom asortimanu pored originalnih Shell ulja, nudimo i originalne Ferrari artikle kao što su šolje, jakne, kačketi, majice, itd.

 

U okviru auto servisa možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.

Dođite i uverite se u naš asortiman i kvalitet usluga.

RADNO VREME 0-24 NON-STOP

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate