Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPECIJALISTIČKA KLINIKA DR MILUTIN NOVAKOVIĆ

SPECIJALISTIČKA KLINIKA DR MILUTIN NOVAKOVIĆ

Ultrazvučna dijagnostika Beograd

GSP

  • Autobus: 27, 27e, 46, 74, 79, 20, 25p

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeSpecijalističku Kliniku "Dr Milutin Novaković" osnovao je 2005. godine Prim. Dr sc. Milutin Novaković, specijalista opšte i vaskularne hirurgije  i subspecijalista kliničkog ultrazvuka. Klinika se nalazi u Beogradu na Zvezdari-Mirijevo. Oblasti medicine kojima se bavi Specijalistička Klinika "Dr Milutin Novaković" su celokupna ultrazvučna dijagnostika i kolor dopler dijagnostika svih organa, opšta hirurgija,posebno hirurgija kila, proširenih vena, mladeža i svih promena na koži, dijagnostika hirurških bolesti i njihovo lečenje, dijagnostika svih krvnih sudova, sve terapijske procedure koje se koriste u najsavremenijoj medicini, ambulantno lečenje, kućne posete sa mobilnim ultrazvukom i EKG aparatom 24h dnevno. 

Od samoga početka, nastojimo da našim pacijentima omogućimo širok spektar usluga, tako da na jednom mestu svi članovi porodice i pacijenti, od najmlađih do najstarijih, mogu da reše sve svoje zdravstvene probleme.

Tim lekara koji je studirao i usavršavao se na najpoznatijim Medicinskim Fakultetima i bolnicama (Rim, Sant Luois, London) prateći trendove najsavremenije medicine, kao i opremom koju poseduje naša Klinika, sposobni smo da pružimo vrhunske dijagnostičke i hirurške usluge koje su na raspolaganju u savremenoj medicini.

Usluge su dostupne 24 sata, vrhunskog su kvaliteta i nivoa, a potpuno su prilagođene željama i potrebama pacijenta. Odnos lekar – pacijent u našoj ordinaciji je isključivo partnerski i na taj način zajednički rešavamo zdravstvene probleme.

Prateći situaciju u našoj zemlji i period kroz koji prolazi cene se formiraju tako da su pristupačne, uvek postoji mogućnost dogovora. U medicini je "vreme" često sinonim za ozdravljenje, zato prepustite brigu o Vašem zdravlju našem stručnom timu kome nije dozvoljen luksuz gubljenja vremena u donošenju prave dijagnoze, određivanje prave terapije kao i pouzdana briga o potrebnim budućim kontrolama.

Naš drugi veliki zadatak je podsticanje razvoja privatnog sektora u medicini i na taj način omogućimo našim pacijentima da u najkraćem vremenu, bez čekanja i mnogih formalnosti završe sve dijagnostičke procedure, lečenje, te dobiju prave smernice za dalje lečenje bez gubljenja vremena.

Foto

Vrste plaćanja

Kartice