Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
QUEEN GORGO VENČANICE

QUEEN GORGO VENČANICE

Venčanice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:30
Utorak 11:00 - 19:30
Sreda 11:00 - 19:30
Četvrtak 11:00 - 19:30
Petak 11:00 - 19:30
Subota 10:00 - 19:30
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 610, 73, 94, E1
  • Tramvaj: 11, 13, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Venčanice Queen Gorgo nalazi se u TC Piramida, u ulici Jurija Gagarina 151a, na Novom Beogradu, sa željom da svim budućim nevestama ponudimo jedinstvene, inspirativne i maštovite venčanice koje će učiniti da zablistate na dan Vašeg venčanja. Pored najlepših venčanica, u prelepom i ekskluzivnom ambijentu našeg salona možete pronaći svečane haljine koje će učiniti da izgledate glamurozno.

Venčanje je svakako jedan od najsrećnijih trenutaka u životu svake devojke o kome sanja od malih nogu. Sa željom da Vam omogućimo da pronađete Vašu haljinu iz snova u kojoj ćete zablistati, naša misija je da ostvarimo sve želje buduće mlade i pružimo joj našu stručnu pomoć prilikom odabira idealne venčanice.

U ponudi salona Queen Gorgo nalaze se ekskluzivne venčanice izrađene od najfinijih materijala: italijanske i francuske čipke, satena, tilova, Swarovski kristala, cirkona, dragog i poludragog kamenja. Naše elegantne i zavodljive haljine izmamiće osmeh na lice svakoj budućoj nevesti, a veliki izbor modela pruža mogućnost da lako izaberete model po Vašoj želji.

Venčanice Queen Gorgo možete kupiti ili iznajmiti, po najpovoljnijim cenama u gradu. Iznajmljivanje venčanica u našem salonu je lako i jednostavno, jer se trudimo da udovoljimo svim Vašim željama. Ako hoćete da budete drugačije i jedinstvene na dan Vašeg venčanja i imate neke ideje koje želite da sprovedete u delo, salon venčanica Queen Gorgo nudi šivenje venčanica po Vašoj želji.

Osim ekskluzivnih venčanica, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme: velovi svih dužina, jastučići za burme, rukavice, ukrasi za kosu, diademe, korseti i krune, cvetovi za kićenje svatova, korpice... Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju sa željom da Vam omogući da izgledate baš onako kako ste zamislili.

Iznajmljivanje venčanica po najpovoljnijim uslovima.

 

Foto

QUEEN GORGO VENČANICE Venčanice Beograd
QUEEN GORGO VENČANICE Venčanice Beograd
QUEEN GORGO VENČANICE Venčanice Beograd