Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ANIMAL HOUSE

ANIMAL HOUSE

Veterinarske apoteke Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: E1
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Veterinarska apoteka „Animal House“ nalazi se u ulici Vojislava Ilića broj 18, na Crvenom Krstu. Osnovna delatnost naše veterinarska apoteke je prodaja asortimana proizvoda čiji je zadatak da unaprede zdravstveno stanje kućnih ljubimaca i podignu higijenu istih na zadovoljavajući nivo. Naše stručno osoblje izaći će Vam u susret i pomoći pri odabiru adekvatnih preparata, lekova, opreme i hrane za Vaše ljubimce. Među proizvodima koje Vam nudimo su:

- preparati protiv parazita za pse
- preparati protiv parazita za mačke
- preparati protiv krpelja i buva
- dijetalna hrana
- komercijalna hrana
- lekovi, antibiotici
- vitamini
- oprema
- šamponi, balzami i sprejevi
- kozmetika za dezinfekciju prostora u kom ljubimac boravi

Objedinjujući na jednom mestu široku paletu proizvoda koji će Vam omogućiti da imate lepog, zdravog i zadovoljnog kućnog ljubimca, nastojimo da budemo Vaš prvi i jedini izbor kada je u pitanju nega kućnih ljubimaca. Saveti iskusnog veterinara DVM Verice Grujić pomoći će Vam da prepoznate najčešće probleme sa kojima se suočavaju Vaši verni prijatelji i uputiti Vas na koji način da im posvetite pažnju i omogućite da budu zdravi i razigrani.

Sa željom da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju, obezbedili smo Vam dostavu kupljenih proizvoda širom Beograda. Bilo da se radi o džakovima hrane, opremi, kozmetici ili medicinskim preparatima, iste u najkraćem vremenskom periodu dostavljamo na Vašu kućnu adresu.

Povedite računa o zdravlju i lepoti Vašeg ljubimca i on će Vam višestruko uzvratiti svojom neograničenom ljubavlju i pažnjom.

Vama na usluzi. Veterinarska apoteka „Animal House“, Beograd.

Foto

ANIMAL HOUSE Veterinarske apoteke Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi