DAN COMPANY - VINOTEKA CHIANTI

Vinoteke, wine shop Beograd

Adresa: Lomina 41, Savski venac
Beograd Telefon: 011/2644-148, 063/391-424
E-mail: dan.company@sbb.rs
Sajt: www.dan-company.com

4/ 5stars

Dan company je zastupnik proizvođača, toskanske firme Fornello NCV Castagnolo, uvoznik i distributer vrhunskih italijanskih vina, a Vinoteka CHIANTI je mesto gde svaki ljubitelj vina može da degustira, upozna, pročita, ćaska o vinu koje želi da kupi.

Dostupni su vam najčuveniji italijanski brendovi: Brunelo di Montalcino, Barolo, Barbaresco, Amarone, Gavi di Gavi, Chianti,... a veliko, super toskansko vino TERRATO postalo je zaštitni znak ove vinoteke.

TERRATO je, pri prvom pojavljivanju na našem tržištu, na osnovu ocena naših najeminentnijih enologa, dobio šampionski pehar na međunatodnom sajmu vina 2002. god. U Beogradu. Na prvom međunarodnom festivalu vina In Vino maja 2004. u Beogradu ovo vino je, od strane posetilaca, u kategoriji inostranih crvenih vina, proglašeno za ubedljivo najbolje. Ova vina, osim u Firenci i u našoj vinoteci Chianti, možete naći samo u najekskluzivnijim restoranima u Beogradu i Novom Sadu. Potvrdu deklarisanog kvaliteta, nivoa, renomea, pravi ljubitelj prepoznaće u svakoj boci.