Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AZECO DOO

AZECO DOO

Vitamini i dodaci ishrani Beograd

Korisne informacije


Verujte prirodi... i kada je najteže.

BIOČAGA je besprekorni čistač organizma od toksina i radionuklida
BIODIHIDROKVERCETIN je najjači prirodni antioksidans
Za obolele od karcinoma, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti dajemo popust od 10% za BIOČAGU i 5% za BIODIHIDROKVERCETIN do 13. januara 2017. godine.
Koristite najbolje, nadajte se najboljem.

BIOČAGA

Preparat je dobijen iz gljive čage koja raste na živim stablima breza u hladnim i surovim uslovima severnog Sibira gde temperature padaju i ispod -50ºC. Za ekstrakciju se koriste biljke starije od 5 godina. U čagi je prepoznato preko 300, za čoveka korisnih, organskih jedinjenja i elemenata.
Specifičnim postupcima ekstrakcije, bez visokih temperatura i hemijskog tretiranja, koji bi ugrozili gradivnu strukturu ovog izuzetnog spoja prirodnih jedinjenja i elemenata, dobijen je proizvod BIOČAGA u sublimiranom, liofilizovanom, praškastom obliku.

Sastav čage deluje kao imunomodulator, povećavajući odbrambenu sposobnost organizma na viruse, bakterije (fitoncidi) i gljivice. Posebno je značajno ovo antiviralno dejstvo koje je uspešno i kada su u pitanju virusi, poput virusa Zapadnog Nila, HIV-a, herpesa, variole... i kada se zna da su kancerogenim mutacijama često predhodile virusne infekcije. Sadržaj čage, s toga, poboljšava opšte stanje onkoloških bolesnika. Za to su posebno odgovorni melanin, betulin i betulinska kiselina, kao i niz drugih steroidnih i alkaloidnih jedinjenja i hromogenih supstanci rastvorljivih u vodi. Tanini i drugi sastojci iz ove gljive vrlo uspešno čiste organizam od radionuklida i otrova nastalih delovanjem mikroorganizama i kancerogenih ćelija, kao i od otrova koje unosimo spolja, kroz hranu, piće i vazduh. Sa čagom nema opstipacija i grčeva u digestivnom traktu, a celokupan sistem organa za varenje ima adekvatnu podršku i stimulans. Flavonoidi iz ovog sastava, ispoljavaju antioksidativno, protivupalno, spazmolitičko i diuretičko dejstvo i pospešuju lučenje žuči. Svojim korisnim svojstvima značajno smanjuje nivo šećera u krvi, stabilizuje arterijski i venski pritisak i aritmiju. Sadržaj čage vrlo uspešno podstiče razmenu materije moždanog tkiva što je izuzetno značajno u slučajevima moždanog udara, a u redovnoj primeni dovodi do poboljšanja pamćenja i kvalitetne zaštite od stresa i depresije. U čagi ipak, može da se nađe i onih elemenata koji mogu da ugroze zdravlje, poput radioaktivnih supstanci koje čaga čisti ne samo iz našeg organizma već i iz okruženja u kome raste. Zbog toga je jako bitno sa kojih područja se vrši njeno prikupljanje.

Proizvod BIOČAGA se ekstrahuje iz vrlo čiste i kvalitetne sirovine i pod stalnom je kontrolom stručnjaka iz kompanije ``SibPribor`` iz Irkutska i niza instituta u Rusiji i zemljama u kojima se ovaj proizvod izvozi. Poseduje sertifikate HASSP, GOST R i ISO 22000. Pakovanje od 13g je predviđeno za 2 meseca redovne, preventivne upotrebe, ili mesec dana kada je upotreba intenzivna.

Koristi se pola sata pre jela, rastvaranjem u čistoj vodi. Pošto je proizvod liofilizovan, rastvara se i bez mešanja.
BIOČAGA: 2950,00+PTT

BIODIHIDROKVERCETIN

Dihidrokvercetin (Taksifolin) je najjači prirodni antioksidans. Antioksidativna svojstva se iskazuju neutralisanjem slobodnih radikala koji, kada je u pitanju organizam, oštećuju organe, tkiva, ćelije i sam DNK, provocirajući hemijske reakcije koje su protivne gradivnim procesima u organizmu. To dovodi do starenja organizma, ali i do akutnih i hroničnih neuroloških i kardiovaskularnih poremećaja i dalje, do niza sistemskih, onkoloških i autoimunih bolesti. S tim u vezi, istraživanja su pokazala da dihidrokvercetin inhibira rast tumora jajnih ćelija, tumora dojke, prostate, pluća...

Dihidrokvercetin se proučava od 50-tih godina XX veka, a saznanja ukazuju da se radi o savršenom antioksidansu sa potpunim odsustvom mutagenih efekata, čija se antioksidativna funkcija iskazuje već kod koncentracije od 0,00001%. Rezultati su pokazali da je dihidrokvercetin prepoznat kao najvažniji P vitamin koji obezbeđuje optimalno funkcionisanje svih delova organizma kao savršene celine sposobne ne samo da se odupre virusima i drugim patologijama, već i da se samoobnavlja i revitalizuje.
U farmakologiji ga preporučuju za lečenje koronarnoarterijske bolesti kao i perifernih krvnih sudova i kapilara. Poboljšava rad srca. Sa njim nema hladnih prstiju, nema katarakte, insuficijencije. Pospešuje drenažnu funkciju bronhija i respiraturnu biomehaniku, stanje i rad prostate, bubrega i bešike. Već nakon mesec dana primene postaje očigledno pozitivno delovanje na krvne sudove, pogotovo kod dijabetičara. Snažno utiče na kvalitetan rad, čišćenje i oporavak jetre, na žučnu kesu, digestivni trakt. DHK dovodi do apoptoze ćelija kancera... Dihidrokvercetin omogućava lakše iskorišćavanje hranljivih supstanci unetih u organizam. To se uočava kod avitaminoza, ali i na primerima ljudi koji se bave teškim fizičkim aktivnostima. Sportistima čuva, ali takođe i omogućava, regeneraciju i nadgradnju mišićne mase. Sve više stručnih radova svedoči o uticaju DHK na formiranje kolagenih fibrilnih vlakana, što vraća elastičnost krvnim sudovima i koži, smanjujući kapilarnu permeabilnost. To dalje ima značaja na upalne procese, posebno one izazvane alergijama. Drugim rečima, dajući malo slobode u faktografskom prikazu, dihidrokvercetin je ``Sveti Gral`` mladosti i dugovečnosti, muške snage i ženske lepote.

BIODIHIDROKVERCETIN je čisti, liofilizovani dihidrokvercetin (čistoće preko 99%). Dobijen je iz korena sibirskog ariša čija gorostasnost i dugovečnost, smatra se, potiče od ovog bioflavonoida. Dobijen je specijalnom tehnologijom koja omogućava da se molekul DHK očuva u prirodnom obliku, otvorenog lanca, sa maksimalno aktivnim antioksidativnim pozicijama. Dozirna kašičica je u sastavu ambalaže. Koristi se pola sata pre jela, stavljanjem pod jezik.
Pakovanje od 13g je namenjeno za 3 meseca redovne, preventivne upotrebe, odnosno za 2 meseca intenzivne primene.

BIODIHIDROKVERCETIN (13): 9100,00+PTT
Pakovanje od 5g je namenjeno za 1 mesec primene.
BIODIHIDROKVERCETIN (5): 5200,00+PTT

 

 

 

  

Ključne reči: Onkološka oboljenja, holesterol i trigliceridi,  kardiovaskularni sistem, dijabetes, imunitet, prostata, najuspešnije antivirusno delovanje, jetra, organi za varenje, suplementi, najjači prirodni antioksidant, čišćenje i oporavak krvnih sudova, problemi u radu jetre, čišćenje organizma od toksina i radionuklida, optimalan rad nervnog sistema

Foto

AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd
AZECO DOO Vitamini i dodaci ishrani Beograd