Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
EKSTRA S

EKSTRA S

Vulkanizeri Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 20, 79

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Tepih servis "Eksta S" nalazi se u Matice Srpske 91, na Mirijevu. Za veoma kratko vreme, stekli smo poverenje naših klijenata po pitanju savršene i odgovorne usluge. Posebno nam zadovoljstvo pričinjava činjenica da smo srdačna preporuka naših stalnih klijenata.

Domen usluga tepih servisa "Ekstra S" se odnosi na:

- dubinsko pranje tepiha
- dubinsko pranje itisona
- beljenje resa

Kao poznati servis za pranje tepiha u Beogradu, naše usluge dubinskog vodenog i polusuvog pranja i odstranjivanja nečistoća iz tepiha i itisona, nudimo Vam po veoma pristupačnim cenama.

Upotrebom savremene profesionalne hemije, Vašim tepisima i itisonima, vraćamo nekadašnji izgled i sjaj, sa kog su otklonjene sve nečistoće. Preparati koji čuvaju teksturu Vašeg tepiha i itisona, renomiranih proizvođača, ostaviće dugotrajan efekat svežine i besprekorne čistoće na istima.
U našoj komori za sušenje moguće je efikasno osušiti dubinski opran tepih i itison u zimskom periodu i lošijim vremenskim prilikama tokom godine.

Naše usluge obuhvataju i dubinsko čišćenje sedišta, neba, tapacirunga i patosa u Vašem automobilu. Verovatno ne možete ni da zamislite koliko se nečistoće sakuplja u unutrašnjosti Vašeg automobila. Pored činjenice da nečista sedišta i drugi delovi vozila mogu da zaprljaju Vašu odeću, prašina na njima može i da naruši Vaše zdravlje.

Dubinsko čišćenje sedišta u našem servisu, učiniće Vaše vozilo bezbednim za svakodnevnu vožnju.
Vrhunsko dubinsko pranje tepiha i itisona.

U sklopu radnje postoji i vulkanizerska radnja koja je u sklopu naše firme.

Vulkanizerska radnja I tepih servis Ekstra S.

Foto