Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DIGITAL CIRCLE - IZRADA SAJTOVA I SEO OPTIMIZACIJA

DIGITAL CIRCLE - IZRADA SAJTOVA I SEO OPTIMIZACIJA

Web dizajn, izrada sajtova Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 12, 13, 68, 71, 71A, 72, 72IS, 73, 74, 74IS, 76

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Prema rečima klijenata koji dolaze kod nas, Digital Circle je agencija koja je prepoznata kao jedan od najuspešnijih partnera kada je u pitanju SEO optimizacija na teritoriji Srbije. Ovaj uspeh postižemo zahvaljujući kompletnoj digitalnoj usluzi koju pružamo, sa fokusom na potencijal razvoja vašeg biznisa.

Kao što smo dobri u SEO optimizaciji, toliko smo dobri i u optimizaciji vašeg budžeta i resursa. Mi našim klijentima predlažemo neophodne aktivnosti, u skladu sa mogućnostima, sa planom i fazama daljih aktivnosti.

5 godina postojanja | 300+ zadovoljnih klijenata na teritoriji Srbije i Nemačke.

Naše usluge:

  • WordPress izrada sajtova i prodavnica 
  • SEO optimizacija
  • Web & grafički dizajn
  • Digitalni marketing – Pisanje sadržaja, Google oglašavanje, Email marketing, Društvene mreže 

Vi imate ideju – Mi imamo tim

Naš tim čine pouzdani i posvećeni web dizajneri koji kreiraju stabilne veb sajtove, odličnog dizajna i sadržaja u skladu sa ciljem koji klijent želi da postigne. U tom procesu aktivno je uključen naš biznis konsultant sa preko 10 godina iskustva na polju razvoja biznisa, zajedno sa SEO analitičarima i piscima sadržaja.

Kao rezultat, klijent dobija digitalni nastup koji donosi rezultate, u skladu sa biznis ciljevima i rapoloživim budžetom. Naša uloga je da vam pomognemo da pronađete najbolji način da privučete klijente i proširite svoje poslovanje korišćenjem digitalih resursa koji su danas na raspolaganju. 

Zaokružite svoju priču *dobrim rezultatima

Svesni ste da nešto ne radite dobro, da ne koristite potencijal digitalnih kanala, ili čak niste ni svesni šta je sve moguće. Mi smo tu da vam pomognemo da razumete i prepoznate šta vam je potrebno. Nakon što se upoznamo sa specifičnostima vašeg poslovanja, predlažemo vam rešenja i aktivnosti – to je i razlog zašto je naš odnos sa klijentima partnerski.

Foto