ETERIUS SALON LEPOTE

Zatezanje kože Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 227, TC Enjub, blok 45, I sprat, lokal 178, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/6151-225, 064/1598-071
E-mail: eterius@salon-lepote.com
Sajt: www.salon-lepote.com

4.5/ 5stars

"Neka stručnjaci brinu o vašoj lepoti lica i tela"

Salon lepote "Eterius" postoji od 2005. godine na istoj adresi u želji da isprati i odgovori svim vašim zahtevima kako bi ovaj svet bio zadovoljniji i nasmejaniji.

Tu smo za vas tokom čitave nedelje od utorka do petka od 12 do 20 časova vikendom (subota i nedelja) od 12 do 16 časova.

Vaše telo i lice ce biti u sigurnim rukama
Brkić Jelene - višeg estetičara kozmetičara
Jovanovic Marije - kozmetičkog tehničara

Pratite AKCIJE na našoj facebook strani detaljnije >>


Izdvojili bi smo za vas sledeće

* Kometičke tretmane lica

- kozmetički higijenski tretman
- biološki tretman lica
- tretman regeneracije kože
- tretman hidratacije
- vinoterapija lica

• Plemenitost proizvoda od grožđa u sinergiji s uljima bogatim nezasićenim masnim kiselinama obogaćuje kožu hranjivim supstancama, lipidima i vlagom. Podstiče proces obnavljanja i jača zaštitu kože od štetnih spoljnih uticaja.

- miolifting tretman

Preventivni tretmani protiv starenja kože.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala , a njen efekat je:
• sprečavanje pojave bora
• normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože*
• održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umorna
• zdrava, mlada, lepa koža uvek

- tretman voćnim kiselinama

AHA serumorganski peeling & pomladjivanje, voćne kiseline 35 % Deluje kao organski piling. U dermi podstiče proces regeneracije kolagena, a u epidermu stvaranje novih ćelija. Istovremeno dubinski čisti i intenzivno hidrira. Namenjen je oporavku prerano ostarele kože i svim tipovima keratoza, za negu kože s aknama i uklanjanje pigmentacijskih pega. Glavni aktivni sastojci: 35 % stabilizovanih voćnih kiselina – glikolna, mlečna, jabučna, limunska... sa pH 3,0 u kitoznoj osnovi u obliku gela ,ekstrakt papaje.


* Kozmeticki tretmani tela

• relaks masaža celog tela ili parcijana

• aromaterapija tela je deo fitoterapije, discipline koja koristi biljke i razne biljne pripravke za očuvanje zdravlja, za prevenciju i lečenje bolesti. Specifičnost aromaterapije je u tome što u tu svrhu upotrebljava posebne ekstrakte iz biljaka koji se nazivaju eterična ulja (esencijalna ulja, aromatična ulja).

• limfna drenaža je vid medicinske masaže koja se sprovodi u cilju otklanjanja otoka, nadutosti i detoksikacije organizma.

• anticelulit tretmani tela

• peel off drenaž pakovanje tela Aktivira izlučivanje vode i aktivira detoksikaciju tela, poboljšava mikrocirkulaciju te deluje lipolitički, kožu čisti i učvršćuje te dugotrajno održava njen mladolik izgled. Efekti maske vidljivi su već nakon prve primene. Glavni aktivni sastojci: alginati, zelena glina, ekstrakti bodljikave veprine i ginsenga.

• lipo detoks pakovanje tela U četiri koraka do željenog stasa i bezprekorne kože.

* Estetski manikir

* Parafinsko pakovanje ruku

Namenjeno je intenzivnoj nezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, što je izuzetno korisno kod osoba sa suvom i umornom kožom, te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinsko pakovanjeje iznimno blagotvorno kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Radi se temeljan piling, stavlja hranjiva maska i umače u parafin, koji stoji na dlanovima 20 min.

* Estetski pedikir

* U salonu možete zakazati besplatne konsultacije, pregled i neku od ne hirurskih i ne invazivnih metoda kod doktra plastične i rekonstruktivne hirurgije Olivere Kosovac.

- mezoterapija lica
- hijaluronski fileri
- silikonski fileri
- botoks

 • najnoviji hit u svetu Botoks pazuha, u cilju sprečavanja prekomernog znojenja.