Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PORODIČNI DOKTORI SEKULIĆ

PORODIČNI DOKTORI SEKULIĆ

Zatezanje kože Beograd

Korisne informacije


Ordinacija za celokupnu medicinu i kabinet za akupunkturu, osnovani su maja 1991. godine. Od tada brinemo o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice. Za svoj primarni zadatak smatraju preventivu. Svoje pacijente vodimo putem aktivnog zdravlja, naravno uz saradnju njih samih. Ukoliko ipak dođe do bolesti, lečenje se odvija putem zapadne medicine i akupunkturom kojom se bavimo više od trideset godina, a jedini smo lekari kod nas koji su pisali naučno-istraživački rad iz domena akupunkture pod okriljem Medicinskog fakulteta u Beogradu. Kod nas možete obaviti:

* pregled
* dijagnostiku energetskih potencijala
* konsultacije
* Sa velikim uspehom leče: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg)
* celulit
* bolesti kičme
* reumatska oboljenja
* alergije
* astmu
* migrenu
* sterilitet
* iscrpljenost, kao i mnoga druga stanja i bolesti.
* zatezanje lica akupunkturom
* testiranje kvaliteta kože
* sportske povrede

Takođe, možete nas pozvati za kućno lečenje i merenje štetnih zračenja u vašem domu.

Akupunktura
Akupunktura je starokineska metoda lečenja pomoću igala koje se zabadaju u određene tačke na koži. Akupunktura kao deo kineske tradicionalne medicine zasniva se na temeljima drevne kineske filozofije i kulture,i kao takva zastupa holistički pristup zdravlju.Ova drevna metoda lečenja prvi put se spominje u staroj Kini već 3200. godine pre nove ere, mada je poslednjih hiljadu godina rasprostranjena po čitavom Bliskom Istoku. Akupunktura se bazira na učenju da je čovek, kao uostalom i sve živo, ispunjen životnom energijom, koja kruži našim telom određenim putevima ili meridijanima. Nesmetani tok vitalne energije preduslov je energetske ravnoteže i psihofizičkog zdravlja organizma.

Ovo je potpuno bezbedna metoda lečenja i primenjuje se kod oba pola, svih starosnih doba. Preporučuje se serija od 10 tretmana da bi se postiglo izlečenje.

Akupunkturom se uspešno leči: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg), celulit, bolesti kičme, reumatska oboljenja, alergije, astmu, migrenu, sterilitet, iscrpljenost, stomačne bolesti, gonartroza (oboljenje kolena), bubrežne kao i mnoga druga stanja i bolesti.

Nalazimo se u Požeškoj ulici broj 36. Preko puta pijace Banovo Brdo.
Požeška 36
011-3558-003, 063-72-63-386
drsekulic@yahoo.com

Foto