Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TRKULJA ZDRAVA HRANA

TRKULJA ZDRAVA HRANA

Zdrava hrana Beograd

Korisne informacije


Radno vreme:
- ponedeljak - subota: 09-21h

Mnogi pokušavaju ili žele da se pravilno hrane. Šta je zdrava ishrana? Šta je zdravo da se jede, šta ne? Postoji mnogo teorija i teorije zavere. Zdrava ishrana treba da bude stil života, što podrazumeva umerenost u ishrani, izbacivanje iz upotrebe industrijske hrane, bavljenjem sportom i čist mentalni -pozitivan duh.

Neki veruju da je sirova hrana najbolji izbor, neki veruju da je izbacivanje mesa iz ishrane dobro, postoje oni koji su se opredelili za makrobiotiku.
Ima mnogo primera ali pitanje je sta je ispravno? Ono što je sigurno, jeste da oni koji su se opredelili za neki od primera tvrde da je to njihov pravi izbor i da se osećaju bolje-zdravije.

Ja zastupam teoriju da zdravi ljudi trebaju da jedu sve, treba biti umeren, sve što jedete trebate da napravite sami i da imate pouzdan izvor hrane. Priroda je savršena i podarila nam je izobilje hrane. Postoji dosta biljaka koje svojim nutritivnim sastavom mogu da nam pomognu da povećamo imunitet ili očistimo organizam. Postoje oni koji su oboleli od teških bolesti, koji su se na svom teškom putu opredelili za velike promene u načinu ishrane, za primenu određenih biljnih preparata i uz medicinsku negu uspeli da ozdrave. Ne bih da izostavim ni one koji su izgubili vreme jer su verovali da mogu da budu izlečeni uz neizlečive preparate i ognorisali savete lekara.

Preduzimanje određenim mera je prvi korak ka očuvanju i zaštiti dobrog zdravlja. Organizam čoveka ima sposobnost da sam održava dobro zdravlje, ali samo onoliko koliko mu mi to dozvolimo.

Naši kupci su uvek obavešteni o nutritivnom sastavu proizvoda koje prodajemo, uvek su posavetovani za problem koji imaju i znaju da smo tu da odgovorimo na sve njihove upite.

Naše verne kupce nagrađujemo sistemom lojaliti programa. Svaka peta kupovina donosi poklon. Više informacija app.glook.me

Dobrodošli.


- jezgrasto voće
- žitarice
- organski proizvodi
- makrobiotika
- začini
- čajevi
- namazi
- hleb, testenina
- musli
- lekoviti dodaci ishrani
- prirodni sokovi
- biljna ulja
- proizvodi za dijabetičare
- proizvodi bez glutena
- med, džem i poslastice

 

Foto

TRKULJA ZDRAVA HRANA Zdrava hrana Beograd