Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZLATAR TOPALOVIĆ

ZLATAR TOPALOVIĆ

Zlatare Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: Ada4, 83
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeU zlatari TOPALOVIĆ možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse.
Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.
Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade: * prstenje - od najjednostavnijih modela sa jednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima. * naušnice - od jednostavnih karika, pa sve do ekskluzivnih minđuša sa poludragim, dragim kamenjem i biserima * ogrlice i lanci - najrazličitijih radova i dužina * narukvice - od klasičnih modela i standardnih radova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti ili u kombinaciji sa kaučukom * broševi i privesci - sa dragim, poludragim kamenjem, biserima ili pečenim emajlom i to u belom, žutom, roza zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji ili kaučukom.

Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, sa prirodnim kamenjem najfinije obrade. U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.
Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje.

Takođe, obilujemo širokim asortimanom srebrnog nakita, kao i nakita od hirurškog čelika, svih vrsta, u kombinaciji sa poludragim kamenjem, koralima i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati svetski brendovi nakita TI SENTO, COMETE, BOCCADAMO, MISAKI i NOMINATION, sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge svih vrsta popravki, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju.
Ono što jeste sigurno je to da u zlatari TOPALOVIĆ možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju Vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaćićete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.
Ukoliko ni to ne zadovolji Vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama. Nećete biti razočarani. Čekamo Vas... Sa poštovanjem, Vaša zlatara Topalović

 zlatara@zlatartopalovic.rs 

Foto

ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd
ZLATAR TOPALOVIĆ Zlatare Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi