ZLATAR TOPALOVIĆ

Zlatare Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 192
Beograd Telefon: 011/2421-454
E-mail: office@zlatartopalovic.rs
Sajt: www.zlatartopalovic.rs

4.5/ 5stars

U zlatari TOPALOVIĆ možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse.
Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.
Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade: * prstenje - od najjednostavnijih modela sa jednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima. * naušnice - od jednostavnih karika, pa sve do ekskluzivnih minđuša sa poludragim, dragim kamenjem i biserima * ogrlice i lanci - najrazličitijih radova i dužina * narukvice - od klasičnih modela i standardnih radova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti ili u kombinaciji sa kaučukom * broševi i privesci - sa dragim, poludragim kamenjem, biserima ili pečenim emajlom i to u belom, žutom, roza zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji ili kaučukom.

Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, sa prirodnim kamenjem najfinije obrade. U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.
Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje.

Takođe, obilujemo širokim asortimanom srebrnog nakita, kao i nakita od hirurškog čelika, svih vrsta, u kombinaciji sa poludragim kamenjem, koralima i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati svetski brendovi nakita TI SENTO, COMETE, BOCCADAMO, PANDORA, MISAKI i NOMINATION, sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge svih vrsta popravki, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju.
Ono što jeste sigurno je to da u zlatari TOPALOVIĆ možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju Vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaćićete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.
Ukoliko ni to ne zadovolji Vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama. Nećete biti razočarani. Čekamo Vas... Sa poštovanjem, Vaša zlatara Topalović

 zlatara@zlatartopalovic.rs