Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AKSIĆ ORDINACIJA

AKSIĆ ORDINACIJA

Zubna protetika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 23, 27e, 32e,33, 35, 43, 48, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeStomatološka ordinacija Aksić smeštena je u ulici Bulevar Despota Stefana 104, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Domen naših usluga obuhvata najviši vid brige o zdravlju i lepom izgledu Vaših zuba. Budući da je osmeh ono što prvo primetimo na nekom, naši stomatolozi će Vam omogućiti da se sa samopouzdanjem osmehnete u svakoj prilici i pokažete Vaše blistavo bele zube.

Stomatološkom praksom bavimo se više jako puno godina, predvođeni timom eminentnih stučnjaka iz oblasti stomatologije. Iskustvo i stečeno znanje omogućavaju nam da Vam izađemo u susret pri svakom problemu sa zdravljem i izgledom Vaših zuba.

U veoma opuštenoj i prijatnoj atmosferi naš stomatolog će se pobrinuti da sve nepravilnosti i problemi sa Vašim desnima i zubima budu u najkraćem vremenskom periodu otklonjeni. Upotrebom najkvalitetnijih materijala prilikom popravke zuba, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Usluge koje Vam stomatološka ordinacija Aksić nudi su:

- besplatni pregledi
- popravke zuba
- vađenje zuba
- hirurško vađenje zuba
- skidanja kamenca
- beljenje zuba
- nadogradnja zuba
- implanti

Na jednom mestu tim profesionalnih stomatologa ponudiće Vam usluge iz svih oblasti stomatologije bilo da je u pitanju konzervativna, preventivna ili dečija stomatologija, protetika, ortopedija vilica, oralna hirurgija, implantologija ili izbeljivanje zuba.

Negujući razvoj dentalnog turizma u Srbiji, stomatološka ordinacija Aksić na Paliluli Vam pruža mogućnost da ulepšate Vaš osmeh, brzo, lako i po veoma pristupačnim cenama. Naš tim stomatologa može da Vam ponudi svoje usluge koje prate svetske standarde po pitanju kvaliteta. Jedina razlika je u znatno nižoj ceni u odnosu na zemlje Zapane Evrope, dok je stepen kvaliteta materijala i usluge nepromenjen.

Siguran put do Vašeg blistavog i zdravog osmeha.

Očekujemo Vas.

Stomatološka ordinacija Aksić, Palilula, Beograd.

Foto

AKSIĆ ORDINACIJA Zubna protetika Beograd
AKSIĆ ORDINACIJA Zubna protetika Beograd
AKSIĆ ORDINACIJA Zubna protetika Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate