DR VUČOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Zubna protetika Beograd

Adresa: Bruska 8 (Zrenjaninski put 11p), Palilula
Beograd Telefon: 011/2710-864, 065/377-9070, 065/377-8852
E-mail: ordinacijavucovic@gmail.com
Sajt: www.stomatologijavucovic.rs

4/ 5stars

Ordinacija "Dr Vučović" je osnovana 2012 godine i počela je sa radom u Oktobru mesecu iste godine. Vlasnik ordinacije je dr.stom. Matija Vučovič, i sa njim radi i njegov brat dr.stom. Andrija Vučović. Stomatološka ordinacija se nalazi u lepom kraju Krnjače i opremljena je sa svom neophodnom tehnikom za rad. Ordinacija je jako savremena i u njoj kao konsulanti rade značajni stomatolozi iz svih oblasti stomatologije. Konsultant u ordinaciji je i profesor anestezije, tako da postoji mogućnost davanja različitih farmaka za odvijanje rada u što konfornijim uslovima, znači bez straha i bola.

Pružamo sve vrste stomatoloških usluga

Estetska stomatologija
Lasersko izbeljivanje zuba, poliranje zuba i estetski ispuni

Bolesti zuba

Lečenje obolele pulpe i popravka zuba upotrebom savremenih estetskih materijala

Terapija paradontopatije

Čiščenje zubnog kamenca, kiretitanje gingivalnih džepova

Oralna hirurgija

Vađenje zuba, kompikovano vađenje i hiruško vađenje zuba

Decija i preventivna stomatologija
Uklanjanje mekih naslaga, upustvo o odrazavanju oralne higijene usta i zuba, zalivanje fisura, apikacija fluorida, popravka i vadjenje mlečnih zuba

Protetika

Izrada svih vrsta protetskih nadoknada, krunice  i mostovi od metal-keramike, bezmetalne krunice i mostovi, keramičke fasete, totalne i parcijalne  proteze, skeletirane proteze

Direktni pristup

Ordinacija je smeštena u prizemlju u nivou trotoara. Pristup invalidskim kolicima je dvostruk. Naime, kolicima se može doći iz predbašte direktno u ordinaciju, ili preko hodnika do ulaznih vrata.

Mogućnost rada u analgosedaciji

Lečenje bez bola i straha
Analgosedacija je stanje pacijenta u kom je on potpuno kooperativan sa stomatologom, ali pri tom nema straha ni bola. Ovu vrstu usluge pruža specijalista anesteziolog. Prisustvo anesteziologa pre intervencije i u toku stomatološkog rada pruža garancije da će najbolji izbor lekova biti primenjen i s obzirom na pacijentovo opšte stanje i na stepen anksioznosti sa kojom je došao u ambulantu.

Mogućnost plaćanja na rate

Ordinacija ima ugovor sa Inteza bankom o davanju kredita za obavljanje stomatoloških usluga. Ovaj kredit se daje pod povoljnijim uslovima od uobičajenih, a korisnici ne moraju da budu stari klijenti banke.