Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LENA DENT

LENA DENT

Zubna protetika Beograd

Korisne informacije


Stomatološka ordinacija Lena Dent nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, na Dorćolu u ulici Kralja Petra 85 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo pre nekoliko godina, težeći ka tome da svojim pacijentima omogućimo da imaju zdrave i estetski lepe zube. Kompletna stomatološka usluga očekuje Vas na jednom mestu, po veoma konkurentnim cenama.

Tim stručnih stomatologa, svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u radu, garantuje Vam za ispravnost usluga naše stomatološke ordinacije. Različite bolesti usta i zuba nastojimo da otklonimo uz pomoć savremene opreme i materijala za popravke zuba.

Postupci kao što su lečenje paradontoze, ispravljanje zuba i stavljanje zubne krunice, prepušteni profesionalnim stomatolozima, vratiće savršen osmeh na Vaše lice. Naš je cilj da svakom pacijentu pružimo šansu da se sa sigurnošću osmehne u svakoj situaciji.

Usluge koje nudi ordinacije Lena dent su:

- dečije stomatologije
- ortodoncije
- implantologije
- beljenja zuba
- poliranja zuba
- oralne hirurgije
- stomatološke protetike

Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima i njihovoj edukaciji ka pravilnom načinu pranja zuba i održavanja higijene u ustima. Smatramo da je od velike važnosti da deca od najranijeg doba, bez straha, redovno posećuju zubara i vode računa o zdravlju svojih zuba.

Ukoliko imate problema sa izgledom Vaših zuba ili nedostatkom istih, na pravom ste mestu. Za veoma kratko vreme, pobrinućemo se da ponovo imate blistav osmeh i zračite samopouzdanjem.

Vrlo povoljne cene naših usluga, predstavljaju naš način da Vam izađemo u susret i omogućimo da održite Vaše zube zdravim i lepim.

Stomatološka protetika, lečenje paradontoze, ispravljanje zuba i zubne krunice.

Stomatološka ordinacije Lena dent, Stari Grad, Beograd.

Foto

LENA DENT Zubna protetika Beograd
LENA DENT Zubna protetika Beograd
LENA DENT Zubna protetika Beograd