NUMARK D.O.O.

Ekologija Beograd

Adresa: Orfelinova 39
Beograd Telefon: 011/3549-341 (fax), 064/114-00-34
E-mail: numarkbgd@hotmail.com
Sajt: www.numark.co.rs

4/ 5stars

Predstavljamo vam vrhunske ekoloske preparate, koje biotehnologija danas može da ponudi:

Bakterije i enzimi za otpad i otpadne vode

Numark je u mogućnosti da vam ponudi širok spektar agresivnih, liofilizovanih, bakterija i enzima, koji po reaktiviranju razgrađuju suspendovani čvrsti otpad i organske naslage i sprečavaju stvaranje neprijatnih mirisa. To i čini osnovne probleme razgradnje otpadnih, organskih materija. Sve što treba da uradite je dodati vodu.

Od izvora neprijatnih mirisa, do problema u radu postrojenja za čišćenje otpadnih voda ... od problema sa septičkim jamama, ili sa poljskim WC-ima, do problema sa jako zagađenim otpadnim vodama ( iz vinarija, mlekara , klanica, farmi, fabrika za preradu voća i povrća )...

Naše bakterije će pojesti vaš problem. Naši proizvodi su koncentrovani, efikasni i predstavljaju ekonomični način razgradnje vašeg organskog otpada. Naše bakterije će savladati veoma različite vrste i koncentracije zagađenja, i deluju u skoro svim otpadnim sistemima: od postrojenja sa aeracijom, preko anaerobnih digestora, hvatača masnoća, razgradnje konfiskata, do kućnih kanalizacionih instalacija i septičkih jama. Naši bio-enzimi razgrađuju otpad brže i bezbednije od bilo kog drugog proizvoda na tržištu, i predstavljaju ekološko sredstvo sa apsolutno bezopasnim dejstvom na okolinu.

Ukoliko ponudom naših proizvoda nismo obuhvatili vašu konkretnu situaciju, molimo vas da nam se javite kako bi zajedno pronašli bakterije koje bi rešile vaš problem.