KONAK ESTRADA

Internacionalna kuhinja Beograd

Adresa: Vojislava Ivetića 1, Borča
Beograd Telefon: 011/332-00-00, 2083-223
E-mail: konakestrada@nadlanu.com
Sajt: www.konakestrada.co.rs

4/ 5stars

Konak ESTRADA je osnovan 1991. godine. Iz godine u godinu se menjao i napredovao, pa je izrastao u moderni objekat koji u svom sastavu sadrži: recepciju sa mini-barom; 14 soba sa francuskim ležajem; 5 luksuzno opremljenih apartmana; restoran sa nacionalnom kuhinjom, muzikom, letnjom i zimskom baštom; garažu sa video nadzorom; parking prostor sa obezbeđenjem; teretanu.
Moderno opremljen restoran, kapaciteta 150 mesta, pogodan je za organizovanje svih vrsta proslava, svečanosti, prezentacija i poslovnih sastanaka. Pored toga što nudi najraznovrsnije nacionalne specijalitete, meni restorana sadrži i jela internacionalnih kuhinja.
U večernjim satima goste restorana zabavljaju orkestar i zvezde domaće estradne scene pa je dobar provod zagarantovan. Konak 'ESTRADA' raspolaže sa 14 komforno uređenih soba i 5 ekskluzivnih apartmana.
Sve sobe su opremljene luksuznim nameštajem i savremenim kupatilima. U svakoj sobi se nalazi francuski ležaj, TV prijemnik sa satelitskim i domaćim programima, telefon, klima uredjaj.
Luksuzni apartmani su opremljeni mini barom, francuskim ležajevima, telefonom, TV prijemnikom, klima uređajem i đakuzi kadom.
Ako želite prijatan odmor u diskretnoj tišini, daleko od gradske vreve, a opet nadomak grada, onda je konak 'ESTRADA' Vaš pravi izbor. Konak ESTRADA se nalazi 10 kilometara od centra grada, na levoj obali Dunava,u naselju Borča (Ul. Vojislava Ivetića br.1).