RESTORAN MALI PARIZ

Internacionalna kuhinja Beograd

Adresa: Birčaninova 17, Savski venac
Beograd Telefon: 011/3621-496, fax. 2641-557
E-mail: maliparizbg@gmail.com

4.5/ 5stars

Predstavljamo Vam dobro poznati restoran "Mali Pariz" koji se nalazi u Birčaninovoj 17, u blizini Slavije,  u Beogradu.

Naš "Mali Pariz" je na raskrsnici svih puteva između mnogih ambasada u Beogradu, kao da želi da pomiri istok i zapad. Bašta se prostire sa obe strane restorana, gde se čuje žagor na svim jezicima sveta.

Još od davnina, tačnije od 1927. godine, naš restoran je bio i ostao glavno okupljalište gradskih boema, koji su odabrali da baš ovde počnu i završe dan. Mesto koje su jednoglasno odabrali ljubitelji dobre hrane, pića i uživanja u posebnom ambijentu.

Nedavno je u potpunosti renoviran, ali je sačuvao šarm starih pariskih kafea i restorana iz prošlog veka, sa reprodukcijama starih francuskih slikara, šankom i stolicama sa intarzijama i opuštajućom muzikom Šarl Aznavura i Edit Pjaf.

Prijatna atmosfera, ljubazna usluga i veoma pristupačne cene, učinile su da postanemo omiljeno mesto za dnevno i večernje uživanje velikog broja domaćih gostiju, kao i nezaobilaznu stanicu stranih posetilaca.

Na našem meniju očekuju Vas brojni specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, koje naši kulinarski majstori pripremaju po starim proverenim recepturama. Biramo za Vas isključivo sveže namirnice, koje našim jelima daju prepoznatljiv i neuporediv ukus i miris.

Takođe, pripremili smo Vam široku paletu najkvalitetnijih vina iz domaćih vinarija, regiona, kao i vina iz celog sveta.

U tonu toplih boja, sa opuštenom atmosferom, prigušenim svetlima, tihom muzikom, ljubaznim osobljem i pre svega odličnom hranom, poželećete da se ponovo vratite.
Mali Pariz će vas podsetiti na ona mesta u kojima se konobari uvek smeše, a usluga je besprekorna.

Nedeljom (u letnjem periodu i subotom do 130 gostiju) možemo za Vas organizovati ekskluzivno venčanje ili drugi svečani događaj. Kapacitet u zimskom periodu je do 130 gostiju, a u letnjem kada je otvorena bašta, do 200 gostiju.

Svratite do nas i proverite zašto mnogi kažu da je restoran "Mali Pariz" poseban u Beogradu.

 

Kontakt telefon za rezervacije:  011/ 3621 496
web adresa: www.malipariz.rs
email: maliparizbg@gmail.com

Radno vreme:
- od ponedeljka do subote od 08 - 00h
- nedeljom restoran ne radi osim za napomenute proslave.