FAMILY SYSTEM GROUP

Klima uređaji i klimatizacija Beograd

Adresa: Patrisa Lumumbe 40, Karaburma
Beograd Telefon: 011/4125-523, 060/022-3319
Sajt: www.klimaservis.rs

4/ 5stars

Family System Group je firma koja već duži niz godina uspešno posluje na teritoriji cele Srbije, firma koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti klimatizacije, klima uređaja, klima s. Svoju poziciju na tržištu smo stekli zahvaljujući svojoj efikasnosti, preciznosti, predanom radu i kvalitetnom odnosu prema našim korisnicima. O uspehu našeg poslovanja govori veliki broj zadovoljinih korisnika, samim tim i reference koje imamo.

Sa ponosom ističemo da smo na teritoriji cele Srbije obavili na desetine hiljada servisa. Tokom godina smo stekli mnoge stalne mušterije u komercijalnim i industrijskim sektorima, uključujući stambene blokove, kancelarije i obrazovne ustanove.

Naš tim stručnjaka je usled višegodišnjeg praktičnog iskustva u instalaciji i servisiranju klima veoma dobro upućen u sve vrste sistema, uključujući viseće elemente, centralne (kanalske i reverzne) sisteme, kao i split sistema. Sa posvećenošću Vam možemo obezbediti uslugu konsultacije pre nego što počnemo ugradnju Vašeg sistema. Mi ćemo posetiti Vaš dom ili kancelariju da Vam predstavimo opcije, osmislimo najbolji mogući sistem za vaš prostor, budžet i stil.


Naše usluge obuhvataju:

- Proračun najefikasnijeg sistema
- Ugradnju klima uređaja
- Održavanje i popravke klima uređaja
- Servisiranje klima uređaja

Ne postoji ništa bolje za održavanje prijatnog i komfornog okruženja za Vas i ljude oko Vas. Bilo da ste vlasnik kuće ili poslovnih prostorija, vama je potreban - sistem koji je pouzdan, efikasan i pristupačan. Tim u Family System Group može obezbediti ugradnju klima uređaja u Vašem gradu i možemo Vam pomoći da sačuvate zdravlje i komfor.

Pozovite nas već danas da saznate šta možemo da učinimo za Vas.

Ugradnja klima uređaja je investicija. Možemo Vam uštedeti vreme i novac ponudivši Vam najbolju uslugu ugradnje i održavanja klima uređaja, u radu sa samo dokazanim brendovima u proizvodnji klima uređaja. Možete se pozvati na nas sa sigurnošću da ćete sa našom uslugom biti zadovoljni.

www.klimaservis.rs

www.klima-servis.rs

 

Tagovi:

Klima servis, klima uredjaj, Klima popravka, klima prodaja