KNJIŽARA I FOTOKOPIRNICA MAŠA

Knjižare Beograd

Adresa: Višnjićeva 2, Dorćol
Beograd Telefon: 011/3348-342, 063/392-025, 063/819-45-07
E-mail: blackmouse@hotmail.rs
Sajt: www.blackmousefotokopirnica.rs

4/ 5stars

Knižara i fotokopirnica Maša Vam nudi uslugu fotokopiranja, štampanja i prodaja kancelarijskog materijala. Nalazimo se u centru grada u Bulevara despota Stefana 33, pružamo kvalitetnu i brzu uslugu na najnovim Canon mašinama koje prate savremeni trend. Da bi naši krajni korisnici bili zadovojni kvalitetom i brzinom usluge, imamo mogućnost primanja materijala email Blackmouse@hotmail.rs, uz isporuku na željenu adresu. Povoljna štampa sa Usb, dvd, cd, memoriskih kartica.

Štampanje

Štampa na najnovim mašinama canon proizvođaca uz vrhuski kvalitet i brzinu izrada štampe. Uz nisku cenu i kvalitet. Radimo Vizit karte različitih dimenzija, Flayere A6, A5 formate.

Koričenje

Koričenje vršimo na vrhuskim mašinama sa izuzetnim kvalitetom i brzinom. Mogu biti tvrdo i spiralno koričenje za Vaše maturske radove, diplomske radove, master radove i doktorske radove.

Kopiranje

Fotokopirnica Maša Vam služi za brzu i vrhusku uslugu kopiranja uz veoma niske cene koje samo možete da poželite na tržištu. Naša fotokopirnica je opremljena sa vrhunskim mašinama marke Canon laserske tehnologije sa velikom brzinom kopija. Kopiranje vršimo u raličitim dimenzijama listova vrhuskog kvaliteta. Kopiranje vršimo i u boji, sve u cilju da ispunimo Vaše zahteve i kvalitete izrade.

Tvrdo koričenje

Tvrdo koričenje vršimo veoma brzo sa izuzetnim kvalitetom izrade i cene. Diplomski radovi, Master studije, doktorski radovi sav Vaš materijal prebacujemo u tvrdo koričenje na vrhuskim mašinama i izuzetnim kvalitetom izrade. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Tvrdi povez

Klasično i večno! Zlatna slova, idealan za koričenje diplomskih, master ili doktorskih radova. Omogućuje povezivanje do 500 strana. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Tvrdo koričenje sa zlatnim slovima

Zlatna slova su idealna za koričenje diplomskih radova, master radova, dokorskih radova jer daju samom koričenju potpuno drugačiji izgled.

Tvrdo koričenje diplomskih radova

Diplomski rad treba da bude kruna Vašeg uspeha na studijama, mi Vam nudimo brzo i kvalitetno koričenje uz vrhuske cene.

Spiralno koričenje

Pravi izbor za dokumenta koja se često koriste. Omogućuje povezivanje do 500 strana, lako otvaranje i listanje .

Skripte

Štampamo preko usb, slanje na naš e-mail blackmouse@hotmail.rs . Pravimo skripte po Vašem izboru uz vrhuski kvalitet i cenu izrade.

Kancelarijski material

Nudimo veliki izbor kancelarskog materijala, od Pecata, olovaka, svesaka, lenjira, spajalica, papira u color fascikli, baterija, cd, dvd, spajalice, heftalica, registratora, digitrona, srestvo za čišćenje LCD/TFT ekrana, igračke, bojanke, albumi za slike, tempere, pernice, stikera, nalog za uplatu, nalog za prenos, fiskalni računi, priznanice, gumice i još mogo toga sto pružamo u našem asortimanu. Uz garatovani kvalitet i cenu proizvoda.

Štampa sa računara

Štampa se vrši putem e-mail, usb, cd, dvd, memoriskih kartica, skeniranja sa vrhuskim računarom i softverom.

Fotokopiranje

Naše Canon laserske mašine, izuzetnog kvaliteta izrada uz nisku cenu i brzinu i ljubaznost osoblja koja Vam sluzi za Vašu ponudu. Pružamo fotokopiranje u raznim dimenzija papira, crno-belo i color tehnologiji sa punim kvalitetom izrade. Fotokopiranje možete poslati putem e-mail blackmouse@hotmail.rs da ubrzamo uslugu i Vama olakšamo kopiranje Vašeg materijala.

Fotokopiranje tj umnožavanje se vrši u onolikom broju primeraka koliko to odgovara zahtevu klijenta. Crno-belo, kao i color fotokopiranje. Ovakva vrsta kopiranja osigurava vrhunski kvalitet otiska, a u mnogo slučajeva čak i uverljivijeg od originala. Pozivamo Vas da nas posetite i sami se uverite u ono što je već poznato našim zadovoljnim musterijama.