TALIJA LAB

Laboratorije Beograd

Adresa: Drinčićeva 21, Stari grad // Dušana Madžarčića 7, Zemun polje
Beograd Telefon: 060/334-98-68, 060/334-9879
E-mail: info@talijalab.com
Sajt: www.talijalab.com

4/ 5stars

Talija lab se nalazi na još jednoj adresi, u ulici Dušana Madžarčića 7, u Zemun polju.

Biohemijska laboratorija Talija Lab je laboratorija smeštena u srcu Starog grada, između Botaničke bašte sa jedne, i Bitef teatra sa druge strane.                                                

Naše ljubazno i stručno osoblje dočekaće Vas u prijatnom ambijentu i dati sve od sebe da iz laboratorije izađete zadovoljni.

Zahvaljujući veoma tesnoj saradnji sa mikrobioloskom laboratorijom Elisa Lab svi naši pacijenti mogu odraditi sve neophodne analize na jednom mestu.

Laboratorije su pod stručnim nadzorom biohemičara i specijalista mikrobiologije sa dugogodišnjim iskustvom u svojim oblastima.

Misija laboratorija Talija Lab i Talija mikrolab jeste da u ovako brzom tempu života i nezahvalnim uslovima u kojima živimo svakom korisniku izađe u susret i omogući biohemijske i mikrobioloske pretrage po veoma pristupačnim cenama uz svakodnevne popuste na kompletnu biohemijsku i mikrobilosku dijagnostiku za decu, trudnice i penzionere. Takođe, posebne uslove plaćanja obezbeđujemo i za decu ometrenu u razvoju kao i porodične kartice sa posebnim popustom za sve članove porodice.

Svakodnevno Vam je na raspolaganju i naša patronažna služba i na Vas poziv dolazimo i uzimamo materijal u Vašem domu.

Talija Lab

Adresa:
Drinčićeva 21, Stari grad, Beograd

011/ 3349868
060/ 3349868
060/ 3349871

email talijalab@gmail.com

Radno vreme
07-20
Subotom
08-15

Laboratorije u Kovinu>>