APARTMANI SECRET SPA

Smeštaj, privatan smeštaj Beograd

Adresa: Zemunska 19a, Novi Beograd // Nehruova 46/39, Novi Beograd
Beograd Telefon: 060/4400-404
E-mail: spaapartmani@gmail.com
Sajt: www.spa-apartmani.com

4.5/ 5stars

Najjeftiniji luksuzno opremljeni Spa Apartmani sa đakuzijem, već od 25e! Najjeftiniji Klasik Apartmani, dnevni boravak 15e, noćenje 25e. Spa Secret Apartmani nalaze se na Novom Beogradu.

Apartmani Spa Secret su potpuno novi, otvoreni 1. oktobra 2014. godine. Dobra povezanost sa aerodromom i blizina autoputa čini ih pogodnim za smeštaj turista u tranzitu ali i gostiju koji žele da pobegnu od svakodnevice i priušte sebi par sati uživanja. Smešteni u mirnom i tihom delu Beograda, učiniće da vaš odmor bude potpuno opušten i prijatan.

Lokacija 1
Na prvoj lokaciji se nalaze četiri apartmana. Svi apartmani su lepo dizajnirani, toplih i prirodnih boja, idealni za boravak 2 osobe. Veoma udobni i funkcionalni, predstavljaju pravi raj za ljude sa ukusom i stilom. Dva apartmana poseduju kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, francuski ležaj, dok preostala dva poseduju kupatilo sa tuš kabinom, veliki đakuzi i francuski ležaj. Uz sve to svi apartmani poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao ogledala i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.
Apartmani su okruženi zelenilom, predivnim travnjakom na kojem se nalazi montažni bazen prečnika 5.5 metara, nekoliko ležaljki i garnitura za odmaranje. Parking je obezbeđen.

Lokacija 2

Na drugoj lokaciji se nalaze dva apartmana koji su u zgradi na šestom spratu. Jedan je opremnljen mini kuhinjom, francuskim ležajem i kupatilom, a drugi poseduje đakuzi idealan za uživanje u dvoje, king size krevet i kupatilo. Oba poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, grejanje, velika ogledala i niz detalja.

U slučaju dužeg zadržavanja obezbeđeno je čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira, itd.