CARRIBEAN BEAUTY

Solarijum Beograd

Adresa: Dragice Končar 1, Voždovac
Beograd Telefon: 063/213-564

4.5/ 5stars

Carribean Beauty nalazi se na Voždovcu u ulici Dragice Končar 1, u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva i rada nudimo rešenje kako doći do savršenog tena za samo nekoliko minuta bez štetnog UV zračenja. Naš cilj je da Vam ponudimo najkvalitetniji i najbezbedniji proizvod za samopotamnjivanje.

Kod nas ćete dobiti profesionalnu uslugu i ujednačenu boju bez fleka koja se skida ravnomerno. Salon se bavi profesionalnim airbrush tretmanom celog tela kao i tretmanom lica, dekoltea i ruku. Učinite da Vaša koža izgleda besprekorno, prirodno i preplanulo tokom cele godine bez štetnoi UV zračenja, što je i najbitnije.

Ukoliko želite da budete primećeni i atraktivni, onda je samopotamnjivanje Vaš pravi izbor. Ako želite da izgledate savršeno za Vaša slavlja, rođendane, mature, takmičenje… onda potamnjivanje airbrush-om je  najkvalitetnije i najzdravije rešenje.

Airbrush metodu (potamnjivanje kože prskanjem), kojom se dobija savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili vestačkim UV izvorima, unazad desetak godina praktikuje sve više žena i muškaraca! Jedan od glavnih razloga zašto postaje sve popularnija je to što se na jednostavan i brz način, postiže preplanuli ten, bez ikakvog rizika po zdravlje kože i zdravlje uopšte!

Rezultat koji se dobija nakon airbrush tretmana je instant preplanula koža! Preplanulost traje 7-10 dana (kod nekih osoba i duže), u zavisnosti od pripreme kože pre airbrush tretmana i nege kože nakon toga! Preplanulost se gubi postepeno i ukoliko se pridržavate uputstava za pripremu i dalju negu, boja se ispira bez ostatka i bez ikakvih fleka na tretiranoj koži!

Preparati koje mi koristimo ne sadrže alkohol, ulje, paraben, ne sadrže alergene i dermatološki su testirani!

Kontakt informacije:

Adresa: Dragice Koncar 1, Beograd
Mobilni: 063/ 21 35 64
Facebook: https://www.facebook.com/CarrebeanBeauty/info/?entry_point=page_nav_about_item&tab=overview

Radno vreme:
Ponedeljak-Subota od 09:00 - 19:00h