FOTOTAPETE - IZRADA I ŠTAMPA FLASH COPY

Štamparije Beograd

Adresa: Aleksinačkih rudara 10a, Novi Beograd // Ljubićka 25, Voždovac
Beograd Telefon: 061/153-44-11, 064/944-18-58
Sajt: digitalnastampa-flashcopy.rs

4/ 5stars

AKCIJA!!

Foto tapete ili kako se još nazivaju, zidni murali ili foto murali, su slike velikog formata sastavljene iz delova, za razliku od klasičnih zidnih tapeta koje se prodaju u rolnama.
U Srbiji izrada i štampa foto tapeta već ima dugu tradiciju. To se pre svega odnosi na motive iz prirode i pejzaže, urbane slike kao što su New York, Brooklin bridge i sl.

POVOLJNO!

Ulepšajte svoju prostoriju u kojoj provodite najlepše trenutke. Unesite nove boje u Vaše okruženje! Foto tapete su ukrasni detalj koji će u potpunosti promeniti izgled Vašeg ambijenta bilo da je to Vaša dnevna soba, spavaća soba, dečija soba, koliko nemate izabranu sliku, par saveta za pronalaženje dobrih fotografija ili ilustracija preko Google-a.

Odštampane i zalepljene foto-tapete postaju deo ambijenta Vašeg životnog i radnog prostora i moraju biti neškodljive po ljude, životinje i životnu sredinu.
Dizajn za izradu i štampu foto-tapeta, bez obzira na njegov izvor (internet, lične fotografije ili naš dizajn) mora zadovoljiti standarde kvaliteta štampe velikih formata.
Ovaj deo pripreme za izradu i štampu foto-tapeta je od najvećeg značaja za dobar kvalitet odštampanih foto-tapeta.
Izrada i stampa Foto-tapete kod nas su ekološki standardizovane, pa kao takve ne mogu škoditi ni zdravlju ljudi ni životnoj sredini.

Naime, pri izboru dizajna mora se voditi računa o tome da fotografija koja se želi pretvoriti u foto-tapete mora biti minimalne rezolucije od 2MPix (MegaPiksela).

Ako imate problem pri odabiru slika za Vaš fototapete, pomoći će Vam naš dizajner gratis.
Možemo Vam pomoći da odabetere željenu fotografiju u dobroj rezoluciji za svoj fototapet.

Na internetu imate bezbroj motiva za odabir željenog fototapeta.
1. Ukucajte www.google.rs
2. Izaberite na vrhu stranice: Slike (opcija za pretragu slika)
3. Unesite tekst ili naziv za koji želite da dobijete rezultate npr. "New York panorama", zatim -> Enter
4. Odmah ispod polja u koje ste uneli tekst izaberite opciju: "Alatke za pretragu"
5. Otvoriće se još jedan deo sa opcijama na kome sa leve strane piše "Veličina". Kliknite na tu opciju i izaberite "Veće od: 2 mp (megapiksela)". npr.

Besplatno postavljanje foto-tapeta
Postavljanje fototapeta odštampanih kod nas ne naplaćujemo. Naša ekipa će rado udovoljiti Vašim zahtevima u cilju najboljeg pozicioniranja i uklapanja foto-tapeta u Vaš dom ili poslovni prostor

Cena izrade i štampe foto-tapeta
Cena štampe foto-tapeta na sjajnoj ili mat foliji
1-3 m2 - 13 eur/m2
3-5 m2 - 12 eur/m2
6-10 m2 - 11 eur/m2
11-20 m2 - 9 eur/m2
20+ m2 - dogovor

3d svetleće reklame

3d svetleće reklame su, u poslednje vreme, jako popularan izbor reklama za obeležavanje mesta poslovanja, jer privlače pažnju i omogućuju da se izdvojite od konkurencije.

Izrada i postavljanje 3D svetleće reklame

3D svetleće reklame predstavljaju poseban vid reklamiranja. Izrada svetlećih reklama sa 3D efektom može biti od leksana, pleksiglasa, a 3D svetleće reklame mogu biti napravljenje i kombinovanjem prohroma, pleksiglasa, drveta, mesinga itd. Za osvetljavanje svetlećih 3D reklama koristimo LED module različitih boja, izrazito energetski efikasne. Najefektniji vid 3D svetleće reklame je možda onaj gde je reklama izrađena iz delova. U ovom slučaju je moguće izraditi jedan deo 3D svetleće reklame od 3D slova sa ili bez osvetljenja, a drugi deo može biti urađen na drugi način sa osvetljenjem ili obrnuto.

Kao i kod drugih vrsta svetlećih reklama, mi preporučujemo da se osvetljenje ove vrste svetlećih reklama vrši korišćenjem led dioda zbog njihove dugotrajnosti i male potrošnje električne energije.
Kao i za obične svetleće reklame, obezbeđujemo i postavljanje i povezivanje 3D svetlećih reklama na elektičnu mrežu.