AUTO SERVIS ŽUJA

Vulkanizeri Beograd

Adresa: Borska 43m, Rakovica
Beograd Telefon: 011/3515-246, 065/3515-246
E-mail: zuja42@yahoo.com

4/ 5stars

Auto servis Žuja je specijalizovani servis za sve vrste vozila koji se nalaze na adresi Borska, broj 43m, na teritoriji opštine Rakovica. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, klijentima nudimo širok asortiman usluga za sve vrste vozila iz putničkog programa.

Naš stručan i profesionalan tim majstora, zahvaljujući svom znanju i iskustvu sa auto trka, relija na pripremi i održavanju trkačkih automobila izvršiće brzu i efikasnu popravku Vašeg automobila. U radu koristimo najsavremeniju opremu i alate za dijagnostiku i popravku svih vrsta vozila iz putničkog programa.

Auto servis Žuja nudi Vam sledeće usluge:
- mehaničarske usluge
- dijagnostika za sva vozila
- auspuh servis
- tehnički pregled vozila
- vulkanizerske usluge

Zahvaljujući savremenoj opremi i iskustvu našeg tima majstora, brzo i lako ćemo otkloniti sve vrste mehaničarskih kvarova, od generalnih popravki motora, remonta menjača, popravki  trapa, do redovnog održavanja i servisa Vašeg vozila. Takođe, nudimo Vam tehnički pregled za sva vozila koji obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja bitnih sa stanovišta bezbednosti vožnje.

U vulkanizerskom delu našeg servisa nudimo Vam sve vrste intervencija na gumama, kao što su: provera pritiska u pneumaticima, balansiranje auto guma, kao i montaža i demontaža guma. Takođe, bavimo se zamenom i ugradnjom svih vrsta auspuha i izduvnih sistema za putnička vozila.

Visok kvalitet usluge i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Iskustvo i znanje naših majstora pružaju nam mogućnost da Vaše vozilo dovedemo u vozno stanje u rekordnom roku.

Radno vreme:
- ponedeljak- petak: 8-17h
- subota: 8-15h

Auto servis Žuja, Borska 43m, Beograd