MASLINA - PRODAVNICA ZDRAVE HRANE, PRIRODNE KOZMETIKE I SUVENIRA

Zdrava hrana Beograd

Adresa: Katanićeva 2, Vračar
Beograd Telefon: 011/245-90-90, 063/10-66-452
E-mail: office@maslina.rs
Sajt: www.maslina.rs

4/ 5stars

Zadovoljstvo nam je da predstavimo Maslinu MM preduzeće koje nastavlja svoju delatnost sledeći  tradiciju prodavnice zdrave hrane Maslina koja je osnovana  marta 2000. godine i prodavnicu  prirodne kozmetike, koje se nalaze jedna uz drugu u Beogradu  Katanićeva ulica broj 2 na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save.

MASLINA PRODAVNICA ZDRAVE HRANE

Veliki izbor zdravije hrane i proizvoda izabrani su tako da ih mogu upotrebljavati zdravi ljudi, ali isto tako je velika ponuda i za ljude sa posebnim dijetalnim zahtevima. Kvalitetna i raznovrsna ishrana je jedan od imperativa zdravog života, stoga svojom ponudom proizvoda nastojimo da Vam pomognemo u pravom izboru.  

Ako ste pobornik zdravog života i birate samo prirodne i kvalitetne proizvode onda je MASLINA pravi izbor za Vas. U našoj prodavnici nudimo veliki izbor zdravije hrane iz organskog uzgoja, ajurvedskih i dijetalnih proizvoda.
Posebno je velik izbor bezglutenskih, makrobiotičkih i proizvoda za dijabetičare. Nudimo Vam širok asortiman proizvoda proverenog kvaliteta.

- ŽITARICE I MAHUNARKE: pšenica, raž, ječam, ovas, kinoa, spelta, razne vrste pirinača, kukuruz, heljda, kamut, amarant, soja, pasulj azuki, mungo, crveni pasulj, sočivo, naut, proteinski grašak.

- PROIZVODI OD ŽITARICA: integralna brašna, integralni hleb od različitih vrsta brašna bez kvasca, pšenične i ovsene mekinje, klice, pahuljce, musli, galete, keksi i kolači od integralnog brašna,

- SUVO I KANDIRANO VOĆE: suve smokve, kajsije, šljive, urme, grožđe, limun, pomorandža, papaja, mango, brusnica, aronija, višnja, jabuka, banana.

-KOŠTUNJAVO VOĆE: orah, lešnik, badem, pistaći, brazilski i indijski orah, kikiriki.

- SEMENKE: susam, lan, suncokret, golica, pinjoli, chia seed.

- PROIZVODI OD SOJE: tofu, tempeh, ljuspice, odresci, sojini burgeri, majonez, maslac od soje. Razne vrste namaza i biljnih putera.

- MED I PROIZVODI OD MEDA

- ČAJEVI, LEKOVITI NAPICI, SOKOVI: Zeleni čaj, aloja sok, noni, zelena magma, Biotta sokovi od voća i povrća, matični sok od nara, brusnice, aronije.

- ZASLAĐIVAČI: smeđi šećer, fruktoza, dekstroza, ječmeni i pirinčani sirup,javorov sirup, stevija.

- MAKROBIOTIKA: alge wakame, kombu, hijiki, arame,nori, miso pasta, šljiva i pasta umeboši, banča, kukiča i mu čaj, lotos koren, gomasio, kuzu, shoju i tamari soja sos.

-BEZGLUTENSKIPROIZVODI

-PRIRODNI DODACI ISHRANI

- HLADNO CEĐENA ULJA:maslinovo ulje, ulje od susama, bundeve, suncokreta, kokos ulje, ulje konoplje, laneno.

- ZAČINI: kurkuma, kari, grčko seme, kim, đumbir, mirođija, kardamom,vanila.

-KNJIGE I ČASOPISI vezani za zdrav život i zdravu ishranu.

MASLINA PRODAVNICA PRIRODNE KOZMETIKE

Naša prodavnica biljne i sertifikovane  prirodne kozmetike Maslina u svojoj ponudi ima gotovo sve od prirodne kozmetike što se može naći na našem tržištu kako za negu lica, tela, kose, dentalnu negu, dekorativnu kozmetiku, liniju proizvoda za zaštitu od sunca, i to za sve uzraste, bebe, decu, za problematičnu mladalačku kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu. U svom asortimanu pored Dr. Hauschke, imamo i nemačku sertifikovanu prirodnu kozmetiku Logonu, Sante , tu je francuska kozmetika linija Pure Altitude,  BioKap - prirodne farbe za kosu, Guam, L'erbolario, Lavera, Erboristika, Ajurvedski preparati, Aromatika, Bioplasis, Weleda, Bahovi cvetovi, Diar Argan, Alphanova bebe, Martini spa, Nasti Dante,  Organska higijena, Ecover, Bergland i Oshadi sa velikim izborom etarskih i baznih ulja. Kod nas možete pronaći i preparate za negu od domaćih proizvođača koji su se upustili u vode prirodne kozmetike sa svojim ručno rađenim sapunima, šamponima kupkama i kremama kao što su Dar Kozmetika, Marigold, All Herbal I drugi.

U našoj prodavnici u ugodnom ambijentu, stručni saradnici održavaju prezentacije, preglede kože i povremene kozmetičke tretmane kako bi se potrošači što bolje upoznali sa prirodnim proizvodima koje imamo u ponudi i uz stručan savet najbolje izabrali ono što odgovara njihovoj koži, a držeći se principa prirodne kozmetike koja ne stvara ovisnost kože, podstiče samokorektivne funkcije kože, revitalizuje i uravnotežuje duh i telo.

MASLINA PRODAVNICA SUVENIRA

Novembra meseca 2012. u sastavu našeg preduzeća otvorena je prodavnica Maslina suveniri na istoj adresi kao i ostale naše prodavnice. Veliki izbor  kvalitetnih suvenira i poklona poreklom iz Srbije tek treba da  nađe  svoj put do potrošača. Želja nam je da pomognemo stare zanate  i  male  umetnike te da potrošačima pružimo nešto što je izvorno iz Srbije.

Nastojimo da budemo baš kao i maslina koja raste otporna i nezahtevna, snažna a plemenita, istrajna i jedinstvena.

Ako birate prirodne i kvalitetne proizvode onda je Maslina pravi izbor za Vas.

 

Dođite i posetite nas u Katanićevoj 2, radnim danom: 11:00 - 20:00, subotom 8:00 - 17:00, nedeljom u vremenu od 10:00 - 15:00h.