Zatvori
KAPILAR SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU I APOTEKA Apoteke Beograd

KAPILAR SAVETOVALIŠTE ZA ISHRANU I APOTEKA

Apoteke Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 23, 27E, 32E, 33, 35, 37, 43, 44, 48, 58, 95, 96, E2, E6
  • Trolejbus: 40, 28

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

ZAŠTO IZABRATI KAPILAR?

Ruski Prirodni Proizvodi Tradicija i naučna osnova ruske prirodne medicine su poznate širom sveta. Izabrani ruski preparati su delo uglednih kompanija specijalizovanih za proizvodnju dijetetskih suplemenata i kozmetičkih proizvoda. Neki od ovih proizvoda su plod dugogodišnje saradnje između vodećih naučnika i vojnih doktora.

Obrazovanje o Preparatima i Ishrani U Ruskoj apoteci i Savetovalištu za ishranu Kapilar, stručnjaci za ishranu i dijetetiku su tu da svojim ekspertizama i profesionalnim iskustvom pomognu kupcima i klijentima u pronalaženju optimalnih rešenja za poboljšanje zdravlja. Pružaju podršku u vezi sa smernicama za ishranu i odabirom odgovarajućih preparata.

Kreiranje Programa Ishrane Za očuvanje i unapređenje zdravlja ključna je uravnotežena i pravilno izbalansirana ishrana. Individualno prilagođeni programi ishrane mogu pomoći u jačanju kondicije i otpornosti organizma, kao i u postizanju idealne telesne težine. Naša misija je da kroz edukaciju unapredimo zdravlje pojedinaca i društva uopšte.

O NAMA

Ruska apoteka Kapilar, smeštena u Beogradu, specijalizovana je za prodaju prirodnih ruskih preparata i edukaciju o pravilnoj ishrani.

Osnovna linija preparata dolazi iz Moskovske fabrike Diod, nastala kao rezultat saradnje između istaknutih ruskih stručnjaka i vojnih lekara. Pored toga, tu su i drugi renomirani proizvođači prirodnih proizvoda kao što su Evalar, Kolorev farm, Astrofarma, Mos farm.

Svi preparati su bazirani na biljkama i ne pokazuju kontraindikacije, te se mogu koristiti u kombinaciji sa lekovima.

Ruska apoteka Kapilar se nalazi u srcu Beograda, na adresi Bogdana Tirnanića 21.