Zatvori
Treba vam majstor, frizer, rezervacija u restoranu ili neka druga usluga ili pomoć u Beogradu, a nemate vremena da tražite?
Treba vam majstor, frizer, rezervacija u restoranu ili neka druga usluga ili pomoć u Beogradu, a nemate vremena da tražite?

Dežurne ustanove u Beogradu

U hitnim slučajevima od velike je važnosti da brzo i lako pronađete dežurne zdravstvene ustanove u Beogradu. Ovde se nalaze sve potrebne informacije o dežurnim ambulantama, dežurnim bolnicama u Beogradu, dežurnim apotekama, dežurnim zubarima i drugim zdravstvenim ustanovama koje su otvorene 24 sata svakog dana.

Pored dežurnih zdravstvenih ustanova, ovde, takođe, možete da pronađete i druge ustanove koje dežuraju vikendima i praznicima. Ako je potrebno da izvršite uplatu ili isplatu, imate dežurne pošte i banke. Niste natočili gorivo, bez brige, tu su dežurne pumpe. Morate u nabavku, na raspolaganju su vam dežurne pijace, prodavnice i trafike. Hitno morate da fotokopirate nešto, pogledajte obližnje dežurne kopirnice. Imate kvar u kući, kontaktirajte dežurne komunalne službe. Ukoliko se dogodio prekršaj, prijavite to dežurnoj policijskoj stanici.

U spisku možete pronaći dežurnu ustanovu koja Vam je potrebna tako da odmah možete pronaći pomoć koja Vam je potrebna.

Pogledajte dežurne ustanove u Beogradu

Prema tipu ustanove