Zatvori
DOM ZA STARE - HOTEL JAKOVLJEVIĆ Domovi za stare, nega starih lica Beograd

DOM ZA STARE - HOTEL JAKOVLJEVIĆ

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Institucija za smeštaj i brigu o starim licima "Dom Jakovljević" smeštena je u mirnom i lepom okruženju Mirijeva, blizu autobuske okretnice i važnih gradskih saobraćajnica.

Prilikom izgradnje i opremanja Doma Jakovljević, ispratili smo isključivo najviše evropske standarde u domenu smeštaja i brige o starim licima. Tu je i veoma prostrano, prelepo dvorište sa obiljem zelenila.

Naši smeštajni kapaciteti u Domu Jakovljević uključuju 99 kreveta koji su raspoređeni u udobnim i luksuzno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Na svakom spratu postoji zasebni dnevni boravak, a u okviru doma se takođe nalaze i vešernica, garderoba za zaposlene, moderno uređena kuhinja, kancelarije socijalnog radnika, ambulanta i druge prostorije. Dom poseduje i lift i u potpunosti je prilagođen potrebama starijih lica.

Potrudili smo se da sve prostorije u domu budu luksuzno opremljene, komforne i prijatne za boravak. Takođe, svaka soba ima kupatilo.

U Domu Jakovljević profesionalno i iskusno osoblje se brine o zdravstvenom stanju i udobnosti naših korisnika kojima pružamo i sve moguće mere podrške, lečenja i nege koje su im potrebne uz kompletan medicinski nadzor 24 sata dnevno.

Osoblje Doma Jakovljević uključuje: lekara, glavnu medicinsku sestru, socijalnog radnika, medicinske sestre, tehničari, negovateljice, fizioterapeut. Takođe sarađujemo sa konsultantima-specijalistima u vidu pružanja potpune i sveobuhvatne zdravstvene zaštite našim korisnicima.

Uz sve gore navedeno, naši korisnici takođe mogu koristiti i usluge naših pedikira i frizera.