Zatvori
DOM ZA STARE PALMA Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARE PALMA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 26L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom Palma nalazi se u ulici Vojvode Vlahovića broj 16, na opštini Voždovac u neposrednoj blizini okretnice autobusa 26, na odličnoj lokaciji koja je povezana sa širim delovima grada autobuskim linijama 26, 18, 50.
U potpuno novom objektu, sa idealnim uslovima smeštaja, 24 časovnom negom, bićete sigurni da ste svoje najbliže prepustili u sigurnim rukama.
Pozivamo vas da proverite.

Licencirani starački dom Palma nalazi se u ulici Vojvode Vlahovića broj 16, na opštini Voždovac u neposrednoj blizini okretnice autobusa 26, na odličnoj lokaciji koja je povezana sa širim delovima grada autobuskim linijama 26, 18, 50.

Dom za stara lica Palama poseduje sve neophodne licence, koje garantuju bezbednost boravka korisnika. Strukturu objekta čine dvokrevetne, trokrevetne sobe, sa 5 velikih sunčanih terasa i dvorištem koje se prostire na 12a za odmor i rekreaciju.

Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. Korisnici u svako doba mogu očekivati strucnu pomoć od socijalnog radnika, fizioterapeuta kao i od lekara koji koji redovno posećuje stanare i vrši opšte i po potrebi specifične lekarke preglede.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, apoteka i laboratorija.

Korisnicima doma mogu očekivati ishranu propisanu od strane nutricioniste, a u skladu sa zdravstevnim stanjem i potrebama korisnika. Uz dnevne boravake na svakom spratu, pet terasa, veliko dvoriste, prijatno osoblje, visok nivo konfora, stalnu medicinsku negu bicete sigurni da ste svoje najblize smestili u prijatno okruzenje.

Dođite i uverite se sami.

Kontakt telefon: 063/830-2855, 011/396-0425

Web sajt www.palmadom.rs