Zatvori
ZZ DESIGN Enterijer - uređenje Beograd translate.Član 5 godina

ZZ DESIGN

Enterijer - uređenje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 47

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava Parking

ZZ Design - Počeo je među prvima proizvodnju stolica od poliuretanse pene (PU).

Pod visokim pritiskom naša visoko tehnološka mašina sposobna je za masovnu proizvodnju. Zapremina brizganja mašine je u rasponu od 200g do 8kg, gde je ubrizgavanje PU pene 800g u sekundi.

Za proizvodnju ovog visokokvalitetnog PU sunđera koriste se kalupi koji su izrađeni od epoksidne smole i specijalne PU sirovine, koje se mogu u potpunosti prilagoditi zahtevima kupaca.

Zahvaljujući svojstvima PU pene, veoma je izdržljiva i ima veoma visoku otpornost na habanje. Eliminiše udubljenja tokom svoje eksploatacije i održava udobnost sedjenja netaknutim, tokom godina, što ga čini izborom za sve vrste nameštaja za sedenje.

U svaki model stolice pre ubrizgavanja PU pene, u specijalno izrađene kalupe stavlja se metalni ram, koji daje stabilnost i dugotrajnost proizvoda.

Pored mašine za brizganje PU pene radimo savijanje cevi na najmodernijoj kompjuterizovanoj mašini, koja u istom zadatom programu radi savijanje (radijus, luk i slične operacije).

Pored sopstvene proizvodnje proširili smo granu trgovine stolica i kreveta za kozmetičare, laboratorije (sa i bez motora), stolica i stolova za proslave i prateće opreme, baštenskog programa (garniture, stolice, ljuljaške, stolovi), takođe opreme za stolice (baze, liftomati, mehanizmi, točkovi i drugo).

Foto