Zatvori
PROFESOR STEFANOVIĆ REUMATOLOŠKA ORDINACIJA Fizikalna medicina Beograd translate.Član 5 godina

PROFESOR STEFANOVIĆ REUMATOLOŠKA ORDINACIJA

Fizikalna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 09:00 - 13:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 89, 95, E1, E5, E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Specijalistička reumatološka ordinacija Prof. Stefanović se nalazi u Novobeogradskom naselju Belvil. Pruža usluge iz domena dijagnoze i terapije reumatskih oboljenja kao i reumatskih manifestacija nereumatskih oboljenja. Takodje, pacijenti sa akutnim ili hroničnim bolom bilo kog uzroka mogu u ordinaciji dobiti kvalifikovanu medicinsku pomoć.

Ordinacija Prof. Stefanović predstavlja prirodni ambijent za nastavak profesionalne aktivnosti Prof. dr Dušana Stefanovića, interniste reumatologa i bivšeg dugogodišnjeg načelnika Klinike za reumatologiju i kliničku imunologiju VMA. U prijatnom prostoru i opuštenoj atmosferi možete dobiti sve potrebne informacije, preporuke i ekspertsko mišljenje u pogledu dijagnoze, terapije, prognoze i praćenja različitih reumatskih oboljenja.
S obzirom da je bol najčešći simptom reumatskih bolesti a hronični bol različitog uzroka predstavlja oboljenje samo po sebi nije neobično što je za tu oblast angažovan konsultant Prof. dr Branislav Antić čije je višedecenijsko iskustvo u dijagnostici i terapiji bola tokom profesionalne karijere u Klinici za neurohirurgiju VMA na raspolaganju svima onima kojima je potrebno ublažiti bol.

Osnovni principi na kojima je utemeljena ordinacija Prof. Stefanović su iskustvo, znanje i povrenje i to su vrednosti koje potencijalni pacijenti mogu očekavati tokom medicinskog tretmana u njoj. Jer kako je Čehov rekao: zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.


Video

Vrste plaćanja

Kartice