STEMP PRINT

Fotokopirnice Beograd

Adresa: Trebevićka 2, Banovo brdo
Beograd Telefon: tel/fax: 011/3549-882
E-mail: brankavojnovic@hotmail.com

4/ 5stars

Godine 1993. osnovana zanatska radnja pod nazivom "Apis Ekspres" (sada "Stemp Print") koja se nalazi na Banovom Brdu kod okretnice tramvaja u okviru malog zanatskog centra između Požeške i Trbevićke ulice.

Ova radnja ubrzo stiče ugled i počinje uspešno da posluje.

Prvenstveno se bavi izradom pečata i štambilja koristeći savremeni laser "Spidi 300". Ovaj moćni laser je multifunkcionalan i pruža velike mogućnosti.

Graviranje na raznim materijalima (drvo, staklo, klirit, guma i slično) kao i precizno sečenje. Veoma brzo nastala je potreba za štampom pa je kupljena nova savremena digitalna mašina "Xerox workcentre".

"Stemp Print" se bavi i ofset i ručnom štampom, posebno se specijalizujući za ručnu izradu pozivnica, vizit karata i drugih grafičkih proizvoda koristeći tehnike zlatotiska, termografije, blinddruka i slično.

Posedujemo i savremenu fotokopirnicu. Sa kompletnom grafičkom uslugom stalno prateći savremene trendove i tehnologije, a ujedno čuvajući i stare gotovo zaboravljene zanatske tehnike, trudimo se da održimo visoke standarde koje su postavili osnivači ove radnje.