Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STEMP PRINT

STEMP PRINT

Fotokopirnice Beograd

Korisne informacije

Godine 1993. osnovana zanatska radnja pod nazivom "Apis Ekspres" (sada "Stemp Print") koja se nalazi na Banovom Brdu kod okretnice tramvaja u okviru malog zanatskog centra između Požeške i Trbevićke ulice.

Ova radnja ubrzo stiče ugled i počinje uspešno da posluje.

Prvenstveno se bavi izradom pečata i štambilja koristeći savremeni laser "Spidi 300". Ovaj moćni laser je multifunkcionalan i pruža velike mogućnosti.

Graviranje na raznim materijalima (drvo, staklo, klirit, guma i slično) kao i precizno sečenje. Veoma brzo nastala je potreba za štampom pa je kupljena nova savremena digitalna mašina "Xerox workcentre".

"Stemp Print" se bavi i ofset i ručnom štampom, posebno se specijalizujući za ručnu izradu pozivnica, vizit karata i drugih grafičkih proizvoda koristeći tehnike zlatotiska, termografije, blinddruka i slično.

Posedujemo i savremenu fotokopirnicu. Sa kompletnom grafičkom uslugom stalno prateći savremene trendove i tehnologije, a ujedno čuvajući i stare gotovo zaboravljene zanatske tehnike, trudimo se da održimo visoke standarde koje su postavili osnivači ove radnje.

 

Foto

STEMP PRINT Fotokopirnice Beograd