LABORATORIJA ZA MEDICINSKU BIOHEMIJU SRBOLAB

Laboratorije Beograd

Adresa: Stanka Tišme 2b, Batajnica
Beograd Telefon: 011/8485-820
Fax: 011/7880-184
E-mail: srbolab@cybernet.rs
Sajt: www.srbolab.rs

4.5/ 5stars

Kada smo 2002.godine počeli sa radom osnovni cilj bio nam je da svojim pacijentima pružimo kvalitetnu, pouzdanu i pre svega tačnu zdravstenu uslugu.

Koliko smo u tome uspeli potvrđuje broj pacijenata koji nam je do sada ukazao svoje poverenje i svoje zdravlje poverio nama.

Opredeljenje laboratorije „Srbolab“ je uvek bio da prati savremene svetske trendove u oblasti medicinskih nauka, kao i da u svom radu primenjuje najnovija naučna saznanja, a s ciljem postizanja što tačnijih rezultata.

Iz tih razloga smo se uključili u evropsku kontrolu kvaliteta rada laboratorija – „PREVECAL“. Posedujemo sertifikate o uspešnom poslovanju od 2003.godine, kao i „PREVECAL GOLD“ i „PREVECAL PLATINUM“ sertifikat.

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

U laboratoriji možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije.

Laboratorija obezbeđuje i usluge terenske službe.

SRBOLAB

Laboratorija za medicinsku biohemiju
Stanka Tišme 2b, 11273 Batajnica
E-mail: srbolab@cybernet.rs
Web: www.srbolab.rs

Radno vreme :
- ponedeljak-petak: 07h-19h
- subota: 07-14h 
- nedelja: 08h-14h