Zatvori
OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD Otkup vozila Beograd translate.Član 5 godina

OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup vozila Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja 08:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 512, 55

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Parking

Naša želja je da vršimo otkup Vaših polovnih, slupanih, havarisanih, oštećenih i starih automobila!
Otkup automobila u Beogradu i sire!
Što više ponuda to bolje! 

Imate automobil koji Vam malo po malo zadaje kojekakve muke? Dugi niz godina on Vas je služio perfektno, ali nijedan auto nema večno trajanje i polako su počeli kvarovi… delovi na sitno, popravke, servis, izgleda da ste kupili auto čije održavanje daleko više košta nego što Vaše mogućnosti to dozvoljavaju!

Ne znate šta da radite – automobil Vam je preko potreban, on nije samo prevozno sredstvo kojim idete do posla, on je sastavni deo Vašeg života, ali on više ne radi… I dalje ste vlasnik automobila sa kojim jednostavno ne smete da krenete ne duže putovanje, jer ne znate šta bi moglo da se desi, da li će Vas ostaviti na putu? Znate da Vam je hitno potrebno novo vozilo, ali nemate dovoljno novca da ga sebi priuštite? Sumnjate da početni ulog možete izvući ako biste prodali već postojeći istrošeni automobil? Skeptični ste oko toga da ga zaista možete prodati? Dosta je bilo skepticizma, dosta je bilo čekanja, odugovlačanja i dodatnih nepotrebnih troškova, vreme je da prezumete ovu vožnju u svoje ruke – obratite se nama i mi ćemo Vas lišiti muka. Da, mi se bavimo otkupom polovnih automobila i to bilo koje vrste. Ne gledamo godište Vašeg automobila, ne gledamo pređenu kilometražu, ne gledamo koja je marka, da li ima plin ili benzin, da li je dizelaš, dali je vozilo havarisano, ima li ABS, ESP…mi otkupljujemo Vaše vozilo i tačka.

Mi nismo novi u ovom poslu i vrlo svesno znamo koliko koji auto vredi, znamo koje su marke najtraženije i koja od njih ima određene mane ili vrline. Ali nama je potrebno upravo ovakvo šarenilo ponude: Peugeot, Fiat, Opel, Ford, Renault, BMW, Volkswagen, Chevrloet, Toyota, Honda, Hyundai, Mercedes, Lada, Alfa Romeo, Citroën, Dacia, Škoda, Audi, Volvo, Mazda, Yugo… Mislili ste da Yugo više nije moguće ikome prodati, da je u pitanju zastareli auto koji niko ne želi? E, pa prevarili ste se…nemojte unaped odustajati nego nas prvo pozovite i proverite može li se zaista za Vaš auto naći kupac koji je u stanju da ponudi korektnu cenu. Nećete se razočarati, jer kod nas nema negativnih odgovora. Prilično je jednostavno, nama trebaju polovna vozila, a otkup prepustite nama. Svi smo na dobitku. I dalje se premišljate?

Jednostavno nas pozovite i videćete koliko je lako dogovoriti se sa nama i napraviti odličan posao.

otkuppolovnihautomobila.com
otkupautomobila.rs
otkupvozila.rs
otkuppolovnihvozilabeograd.com
otkuppolovnihautomobilabeograd.com

Foto