Zatvori
SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA SHOWGROOM Seminari, edukacija, obuka Beograd translate.Član 5 godina

SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA SHOWGROOM

Seminari, edukacija, obuka Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 24, 26, 79
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi

ShowGroom - salon za kućne ljubimce

Nalazimo se kod Kalemegdana u srcu Beograda na Dorćolu, sa ponosom možemo istaći da smo za kratko vreme stekli poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata.

Domen naših usluga ogleda se u sređivanju pasa i mačaka svih rasa - velikih, srednjih i malih, kao i svih tipova dlake – kratkodlakih i dugodlakih.

Višegodišnje iskustvo i velika ljubav prema  samim životinjama, omogućavaju nam da ljubimcima pristupamo profesionalno i sa mnogo pažnje, želeći da se psi i mačke koje sređujemo u našem salonu osećaju što prijatnije tokom tretmana koji ste za njih odabrali.
 
Kod nas se ljubimci nipošto ne vezuju, niti kažnjavaju ukoliko odbiju da pokažu poslušnost. Apsolutno svi postupci našeg osoblja prilagođeni su ljubimcima koje dovodite kod nas -  želimo da im svaki dolazak pričinjava zadovoljstvo.

Usluge koje salon ShowGroom nudi su:
- kupanje
- šišanje pasa
- šišanje mačaka bez sediranja
- trimovanje
- furminiranje (izvlačenje poddlake)
- rašćebavanje dlake
- sređivanje šapica, noktiju i ušiju
- tretmani protiv buva i krpelja
- stavljanje pakovanja za regeneraciju oštećene dlake

Prilikom svog rada koristimo isključivo profesionalnu kozmetiku i preparate za negu dlake i kože Vašeg ljubimca.

Izdvajamo: All System, Show tech, Cris Christensen, Bio groom...i druge.

Tretirajući sve tipove dlaka od one duge, preko svilene, do kratke, oštre i kovrdžave, nastojimo da Vašem ljubimcu podarimo besprekoran izgled u svakom trenutku.

Posedujemo i posebne kade namenjene za sređivanje pasa velikih rasa u koju mogu sami da uđu i izađu čak i ako se otežano kreću. Potrudili smo se da Vam izađemo u susret i omogućimo da Vašim velikim nerazdvojnim prijateljima pružite savršen tretman i negu koju zaslužuju, u prijatnom ambijentu, prilagođenom njegovoj veličini.

Pored klasičnog sređivanja kućnih ljubimaca, bavimo se pripremom pasa za izlozbe po standardu za svaku rasu.

Takođe Vam nudimo usluge:
- farbanje dlake
- izvlačenje pramenova
- lakiranje noktiju

Salon ShowGroom radi po principu zakazivanja tretmana, pa Vas molimo da nas unapred pozovete i najavite Vaš dolazak, kako bi Vašem ljubimcu mogli da posvetimo našu nepodeljenu pažnju.

Vama na usluzi.

Karijera groomera, tj. osobe koja se bavi ulepšavanjem kućnih ljubimaca privlačna je svakom ljubitelju životinja. Ako želite da je započnete na pravi način, SHOWGROOM CENTAR ZA EDUKACIJU je tu da vam pomogne da potpuno samostalno pružate ovu uslugu.

Praktični i teorijski deo obuke vrše se u salonu i prostorijama naše škole gde ćete učiti od licenciranih predavača. Po završetku obuke stičete diplomu koja je međunarodno priznata u preko 40 zemalja širom sveta pod pokroviteljstvom International Grooming Association u Singapuru. Nudimo obuke za sve nivoe znanja i shodno tome obuka može trajati od 3-9 meseci.

Stojimo iza toga da je ovo za kraći period ne možete da savladate sve potrebne veštine da obavljate ovaj divan i unosan posao ispravno.

Školarinu možete uplatiti u celosti uz popust ili u jednakim mesečnim ratama, što zavisi od vašeg odabranog programa uz potpisan ugovor o obuci.

 Showgroom Centar za edukaciju i negu kućnih ljubimaca

Salon za kućne ljubimce ShowGroom, Beograd.