Zatvori
SONIC ELECTRONIC COMPANY - SERVIS I PRODAJA RAČUNARA & TV SERVIS Servisi računara, laptopova Beograd translate.Član 5 godina

SONIC ELECTRONIC COMPANY - SERVIS I PRODAJA RAČUNARA & TV SERVIS

Servisi računara, laptopova Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 46, 79, Ada4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

Servis računara Sonic Electronic Company bavi se prodajom, servisom i održavanjem svih vrsta računara: desktop, laptop, tablet, notebook, MacBook. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo servisu matičnih ploča, grafičkih kartica, kao i čišćenju računara od prašine. Takođe, vršimo servis svih vrsta monitora i televizora.

Sonic Electronic Company se takođe bavi prodajom računara i računarske opreme (punjači, gaming oprema, oprema za Macbook-ove, eksterni diskovi, USB, kablovi...)

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servis računara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam brzu i pouzdanu uslugu servisa, kao i sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop i tablet računarima. Naš stručni tim servisera će Vam pružiti i svu neophodnu pomoć kada su u pitanju Vaši MacBook računari.

Servis računara Sonic Electronic nudi Vam sledeće usluge:
- servis računara
- servis monitora
- servis televizora
- popravka matičnih ploča
- popravka grafičkih kartica
- čišćenje laptopa od prašine
- instaliranje sistema (Windows XP, 7, 8, 10 i Links)
- reballing & reflowing (jovy systems re-7500)
- instaliranje softvera
- zamena hardvera
- zamena displeja na laptopovima
- servis i ugradnja video nadzora

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i alata uspešno vršimo servis i popravku desktop, laptop i tablet računara svih proizvođača koji se nalaze na našem tržištu. Nakon izvršene dijagnostike, naš stručni i profesionalni tim servisera, brzo i lako će dijagnostikovati i otkloniti kvar na Vašem uređaju. Pored servisiranja svih modela računara, nudimo Vam i usluge kompletne reinstalacije operativnih sistema – sve vrste Windows-a i Links.

Pored popravke računara, servis Sonic Electronic nudi Vam i usluge servisa LCD i LED monitora, kao i popravku svih vrsta televizora.

Foto